Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| MASACRU în Parcul Național Retezat: 27 de câini, dintre care 19 pui, descoperiți MORȚI într-o râpă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un adevărat masacru s-a petrecut în județul Hunedoara. Polițiștii fac cercetări după ce la marginea unei râpe din Parcul Național Retezat au fost găsite cadavrele a 27 de câini, printre care 19 pui.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat cu privire la faptul că, în zona Câmpușel din incinta Parcului Național Retezat, persoane necunoscute ar fi ucis un număr de 27 de câini.

„Ca urmare a difuzării, pe o reţea de socializare, a unor informaţii privind comiterea unei posibile infracţiuni de ucidere cu intenţie, fără drept, a unor câini, ale căror cadavre s-ar afla într-o zonă împădurită din extravilanul oraşului Uricani, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Hunedoara au demarat verificări vizând stabilirea circumstanţelor uciderii animalelor şi a identificării prezumtivilor autori. Poliţiştii se află în teren pentru soluţionarea acestui caz, în scopul stabilirii circumstanţelor în care au fost omorâte animalele, fiind solicitat sprijinul specialiştilor Direcţiei Sanitar Veterinare Hunedoara”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Aceștia, 8 câini adulți și 19 pui, au fost abandonați în saci de material plastic pe marginea unei râpe.

Cadavrele câinilor au fost transportate la DSVSA Gorj în vederea efectuării necropsiilor.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru uciderea cu intenție, fără drept, a animalelor.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea