Ziarul Unirea
 

FOTO: Mărțișoare ale ”Unirii”, confecționate de elevi de la toate școlile din Sebeș, oferite doamnelor și domnișoarelor în fața Centrului Cultural ”Lucian Blaga”

Un coșar, un trifoi sau o potcoavă….Mărțișoarele simbol de altădată…mici, cochete, ce ascundeau sentimente și emoție!

”În anul 2017, printr-un frumos parteneriat de primăvară între autoritățile locale și școlile sebeșene, am reușit să reînviem împreună un crâmpei de primăvară autentică, prin mărțișoarele create de elevi sub îndrumarea cadrelor didactice pasionate și creative.

Am continuat și în acest an tradiția ”Târgului Mărțișorului”. Începând cu ora 13.00, pe platoul din fața Centrului Cultural ”Lucian Blaga”, fiecare instituție de învățământ din Sebeș și-a promovat școala prin mărțișoarele confecționate.

Acestea au fost oferite, cu drag, doamnelor și domnișoarelor, împreună cu primarul Dorin Nistor și alți reprezentanți locali. Iar pentru că ne aflăm în anul Centenarului, copiii au creat cele mai frumoase mărțișoare ale ”UNIRII”. Toți cei peste 120 de participanți au fost răsplătiți cu premii și cu diplome”, transmit reprezentanții primăriei Sebeș.

O primăvară frumoasă, tuturor!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...