Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Magazinul Lidl din Alba Iulia, aproape de inaugurare

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul supermarket LIDL construit în Alba Iulia ar urma să se deschidă în prima decadă a lunii noiembrie. Parcarea este deja asfaltată şi marcată,  spaţiile verzi amenajate, iar cărucioarele îşi aşteaptă clienţii, însă  mai sunt câteva lucrări de finisaj. Constructorii lucrează în aceste zile la asfaltarea străzii din vecinătatea magazinului şi la sensul giratoriu ce va regla circulaţia în zona centrului comercial. Odată deschis, magazinul de la Alba Iulia va fi cel de-al cincilea pe care îl va deţine retailerul german în judeţul Alba, după cele de la Sebeş, Aiud, Blaj şi Cugir.

La nivel naţional, Lidl are o reţea bine pusă la punct, cu peste 160 de unităţi. “Ne dezvoltăm permanent şi continuăm planurile de expansiune printr-o investiţie nouă pentru municipiul Alba Iulia. Odată cu deschiderea primului magazin din acest oraş, Lidl va veni în întâmpinarea clienţilor cu o gamă largă de produse de calitate, la cele mai bune preţuri. În noul magazin se vor putea găsi produse alimentare proaspete, multe dintre acestea venind direct de la producători locali, dar şi oferte avantajoase pentru o varietate de articole nealimentare. În paralel cu planurile de expansiune, Lidl va continua să creeze noi locuri de muncă în România, investiţia în deschiderea primului magazin din Alba Iulia asigurând aproximativ 25 de noi locuri de muncă la nivel local”, au precizat reprezentanţii companiei.

Promoţii la deschidere!!!
Potrivit acestora, cu ocazia deschiderii magazinului, „clienţii se vor bucura de numeroase promoţii la produse cuprinse în oferta Lidl”.

Noul supermarket Lidl este situat la intersecţia Bulevardului Revoluţiei 1989, cu strada Lalelelor şi strada Ion Lăncrănjan din Alba Iulia. Acesta se întinde pe o suprafaţă de 1656 de metri pătraţi, pe un teren de 5.200 mp. Accesul de aprovizionare se va face de pe strada Lalelelor, iar accesul clienţilor de pe extinderea Bulevardului Revoluţiei 1989, pe strada Ion Lăncrănjan, pe o suprafaţă pavată unde sunt amenajate 64 de locuri de parcare.

[nggallery id=503]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea