Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Luiza, tânăra din Alba care a fost ADMISĂ la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București. „Am avut nevoie de pregătire intensă că să reușesc”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luiza, tânăra din Alba care a fost ADMISĂ la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București. „Am avut nevoie de pregătire intensă că să reușesc”

Luiza Muntean, tânăra din județul Alba care a fost acceptată la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București în această sesiune, povesteșe despre drumul său anevoios spre această reușită de lăudat din viața ei.

Aflată într-o competiție acerbă cu mii de alți candidați pentru un loc în această instituție de prestigiu din țara noastră, Luiza a povestit, pentru ziarulunirea.ro, care a fost cea mai dificilă probă pentru ea, în cadrul admiterii: „Pentru mine, cea mai dificilă probă a fost cea fizică. Am avut nevoie de pregătire intensă că să reușesc să parcurg traseul într-un timp optim, dar rezultatele muncii au venit.”

Acum, acceptată la Facultatea de Ordine și Siguranță Publică, tânara din Alba Iulia a transmis cum s-a desfășurat pregătirea sa, pentru a putea concura cu restul candidaților din țară.

„Pregătirea nu este ușoară. E nevoie de multă seriozitate pentru a reuși să treci cu bine probele. Eu am început pregătirea în anul 2018 și doar acum am reușit. M-am pregătit cu profesori atât pentru probele scrise, cât și pentru proba fizică. E foarte greu să te pregătești singur și nu știu dacă aș fi reușit fără ajutor. Admiterea e destul de dificilă și sunt multe probe prin care trebuie să trecem.”

Visul de a fi acceptată la Academia de Poliție a apărut încă din primii ani de liceu pentru Luiza. Înainte de a se decide dacă într-adevăr acesta este drumul pe care vrea să îl aleagă, ea a mărturisit că „am știut că vreau să profesez în acest sistem așa că am vorbit cu cunoștințele pe care le aveam, legat de căile prin care poți ajunge în Poliție. Academia mi s-a părut cea mai bună decizie și fără a mai sta pe gânduri am început pregătirea, fiind anunțată că nu este ușor de intrat.”

Mai mult, acum că examenul s-a încheiat, iar Luiza se află printre fericiții candidați declarați admiși, tânăra din Alba a transmis că își dorește să își practice meseria cât mai aproape de casă.

„Îmi doresc ca după terminarea Academiei să fiu cât mai aproape de casă, iar dacă este posibi,l mi-ar face mare plăcere să profesez în Alba”, a adăugat Luiza.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO ”Păștenii” de la Vinerea, obicei vechi păstrat cu sfințenie din anul 1946: Vinul și pâinea, duse la Biserică de localnicii de 60 de ani, îmbrăcați în costume populare

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Păștenii” de la Vinerea, obicei vechi păstrat cu sfințenie din anul 1946: Vinul și pâinea, duse la Biserică de localnicii de 60 de ani, îmbrăcați în costume populare Zeci de persoane din Vinerea au participat în Joia Mare, 2 mai 2024, la o procesiune și la un ceremonial religios care datează din 1946, an în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea