Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Lucrări de asfaltare finalizate la DJ 107B, ce face legătura între comuna Roșia de Secaș și județul Sibiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrari de asfaltare DJ 107B Rosia de Secas - SibiuPreședintele Consiliului Județean Alba Ion Dumitrel și vicepreședintele Alin Cucui, au inspectat mai multe șantiere deschise la obiective de infrastructură rutieră din județul Alba.

Potrivit administrației județene, “ieri, pe porțiunea din drumul județean 107B, ce face legătura între comunele Roșia de Secaș din Alba și Păuca din Sibiu, lucrările de asfaltare au fost terminate. Aici s-au executat lucrări de reparații și turnare de covor asfaltic, pe circa 2 km.”

„Din păcate, pe DJ 107B mai este de lucru la porțiunea din interiorul localității. Aici se lucrează la racordurile pentru apă și canalizare ce traversează drumul și până administrația locală nu termină termină aceste lucrări nu putem asfalta. – a declarat Ion Dumitrel.

santierul deschis localitatea Rachita din comuna Sasciori“O altă lucrare vizitată ieri a fost cea de pe drumul județean 107 Roșia de Secaș – Șecășel, unde, de asemenea, se execută lucrări de asfaltare și reparații pe circa 4km. Lucrările sunt în grafic și există finanțare integrală pentru acest drum ce va fi finalizat în cursul acestui an.

În cursul zilei de astăzi, pre;edintele CJ Alba a vizitat șantierul deschis în localitatea Răchita din comuna Săsciori pentru introducerea apei potabile. Aici, datorită conformației terenului, lucrările au fost finalizate în partea de jos a satului și acum se lucrează pentru introducerea apei în partea de sus a satului. Lucrările sunt în grafic și vor fi finalizate în cursul lunii august”, se arată într-un comunicat remis presei de CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea