Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Logo-ul municipiului Alba Iulia, purtat de un tânăr pasionat de drumeții până pe Mont Blanc, cel mai înalt vârf din Vestul Europei

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Logo-ul municipiului Alba Iulia, o reprezentare a Cetății Alba Carolina, imprimat pe un material textil, a fost dus pe Mont Blanc, cel mai înalt vârf din Alpi și Europa de Vest, de către albaiulianul Adrian Marian, un tânăr pasionat de drumeții și ciclism.  

La finalul aventurii, el a postat un mesaj pe Facebook prin care a dorit să transmită mulțumiri celor care l-au susținut.

”Câteodată uitam să le mulțumim oamenilor care ne împlinesc și care ne fac viața mai frumoasă în atât de multe feluri. Câteodată uităm sa le spunem cât de mult îi apreciem că sunt o parte importantă a vieții noastre și că fără ei noi am fi neîmpliniți.
Mulțumesc tuturor care m-au susținut, m-au încurajat și au avut încredere în mine… ?? 4810 m ???-??”, a scris Adrian Marian pe Facebook.

Contactat de ziarulunirea.ro, Adrian a spus, în glumă, că a luat și un material textil pe care este imprimată identitatea vizuală a municipiului Alba Iulia deoarece nu a vrut să fie singurul albaiulian participant la expediție.

”Consider că logo-ul municipiului Alba Iulia ne reprezintă foarte bine și l-am luat cu mine având în vedere că în Alpi sunt foarte mulți turiști și alpiniști care trebuie să afle de orașul nostru”, a spus acesta.

Sub logo stă imprimat mesajul ”Bine ați venit în cea mai mare capitală din România”.

Toată excursia a durat cinci zile, iar Adrian, însoțit de un grup de 14 turiști din mai multe zone ale țării, a urcat, luni, pe Mont Blanc, după ce a fost cazat într-un refugiu montan aflat la 3.850 de metri altitudine, pentru aclimatizare. În ziua în care a ajuns pe cel mai înalt vârf din Vestul Europei au fost temperaturi de -10 grade Celsius și ningea viscolit.

El a adăugat că și-a dorit să facă această expediție de mai bine de un an, iar în 2018 a planificat să ajungă pe vârful Elbrus din Rusia, unde își dorește să ia din nou emblema Cetății.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea