Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: locul întâi pentru Gimn Star Blaj la Festivalul Internațional al Majoretelor și Cupa Dancing Europe Arad

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gimn Star Blaj participa prima dată la Festivalul Internațional al Majoretelor de la Arad, în anul 2010. Câștiga atunci locul I. Ediția a IX-a a festivalului și Cupa Dancing Europe ediția a III-a, s-au desfășurat la Arad, în 10 mai 2015, la Sala Sporturilor ”Victoria”. Gimn Star Blaj la Cupa Majoretelor3În cifre festivalul de anul acesta arată astfel: 400 de participanți, cu vârste între 3 și 18 ani, din 3 țări, 15 orașe, reprezentând 19 cluburi sportive.

Sportivi din Novi Pazar (Bulgaria), Ásotthalom, Domaszék, Mezőberény, Szeged, Biharnagybajom, Füzesgyarmat, Szeghalom (Ungaria), Arad, Bucureşti, Blaj-jud. Alba, Cetariu-jud. Bihor, Nădlac-jud. Arad, Oradea și Satu Mare (România) au defilat duminica, 10mai, de la ora 10:00, acompaniați de Fanfara din Nădlac, pe traseul început pe faleza Mureșului – Piața Sporturilor – Sala Polivalentă. Aplaudați și susținuți de public, trecători și gură-cască, sportivii și-au etalat costumele și accesoriile: bastonul, steagul sau pom pon-ul, demonstrându-și apoi măiestria în cadrul competiției organizate de Clubul Sportiv ”Mistral”, Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Gimn Star Blaj de șase ani consecutiv câștigă locul I, clasificat valoric în cadrul competiției prin diamant, urmat de aur, argint și bronz. Nici la edițiile din anul acesta nu și-a încălcat ”tradiția” urcându-și sportivele din nou pe prima treaptă a podiumului:

Locul I -grand formații pom pon copii – Bellu Adina,Campian Maria,Coman Denisa, Chirila Daria, Chirila Ilinca,Marcu Anamaria,Morar Alina,Pop Ana, Popa Antonia,Oltean Antonia,Somesan Daria,Sita Bianca, Moga Maria,Szekely Stefania.

Locul I -solo accesorii copii – Denisa Coman

Locul I -trio pom pon cadeți – Burdușel Simona, Rotar Denisa și Sălcudean Oana

Locul I- mini formații juniori – Coman Veronica, Negrea Tabita, Pop Nicoleta, Rotaru Miruna și Rotaru Sonia

Loc II -solo baston – Pop Nicoleta

 Mulțumiri părinților pentru susținerea și implicarea în acest eveniment!

 Mărginean Cornelia Letiția și Sabău Maria-Georgeta

[nggallery id=500]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea