Rămâi conectat

Sport

FOTO, Liga a IV-a, Rapid CFR Teiuş – Şurianu Sebeş 0-6 (0-2) | Golgheterul Vali Drăgan, „careu” lângă Gara Mare! Una caldă, alta rece pentru reprezentantele comunei Daia Română!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Şurianu Sebeş a câştigat fără emoţii în deplasarea de la Teiuş, scor 6-0 (2-0), MVP-ul partidei fiind atacantul aiudean Vali Drăgan, golgheterul Ligii a IV-a, care și-a trecut în cont un „careu”, marcând în 4 rânduri (11, penalty, 14, 49, 88)!

Mai întâi, acesta a transformat un penalty în minutul 11, după un henț al lui Mihălțan, iar peste 3 minute, Val Drăgan a finalizat la colțul scurt.

Și la reluare, în minutul 49, Drăgan și-a arătat clasa, cu o execuție de finețe, boltă peste G. Costea, căpitanul feroviarilor.

Al 4-lea gol al vizitatorilor a fost reușit de Cotoară (85), cu o execuție superbă, peste zid a unei lovituri libere de la 20 de metri, ex-ocnamureșeanul marcând întâia oară pentru trupa din „Arini”

Jumătate de duzină de goluri a fost realizată de R. Trif (90+2), acesta transformâna a doua lovitură de pedeapsă a oaspeților.

Prima clasată a controlat ostilitățile, impunându-se lejer, fără a forța, teiușenii apropiindu-se rar de buturile lui N. Bănică, goalkeeper neînvins de 5 jocuri.

Diferența de valoare a fost una evidentă, rezultând un succes fără niciun fel de emoții pentru echipa ce va reprezenta Alba la barajul de promovare în eșalonul terț

În celelalte două jocuri, una caldă, alta rece pentru reprezentantele comunei Daia Română. Viitorul Spicul este invincibilă în retur, iar Dalia Sport nu a reușit încă să câștige în primăvară.

Dalia Sport Daia Română – Viitorul Sîntimbru 0-3 (0-0)

Marcatori: D. Hulea (48), Sașa (67), Pascu (90).

Dăienii nu se regăsesc în retur, înregistrând a 5-a înfrângere la rînd, fără a marca. Dalia Sport are numai un singur punct în această primăvară, în actul secund, vizitatorii marcând de trei ori.

Gaz Metan Valea Lungă – Viitorul Spicul Daia Română 0-4 (0-1)

Marcatori: S. Cibu (45), V. Bișboacă (61), A. Hăprian (66), A. Schiau (84).

Echipa lui Paul Ciucă rămâne în continuare pe locul secund, după victoria categorică din fieful “lanternei roșii”. Viitorul Spicul are o serie de 5 etape în care nu a primit gol, este invincibilă în retur și a ajuns la 10 partide fără eșec.

[nggallery id=3829]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea