Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO| Liberalii, la pas prin Alba Iulia. Ce au discutat cu oamenii din Ampoi II și Bărăbanț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Liberalii, la pas prin Alba Iulia. Ce au discutat cu oamenii din Ampoi II și Bărăbanț

Marius Hațegan, vicepreședintele CJ Alba, alături de viceprimarul Marius Filimon, membrii ai Consiliului Local Alba Iulia și alți membri PNL, s-au întâlnit joi cu albaiulieni din Ampoi II și Bărăbanț.

„Poate că pentru unii aceste imagini ar putea părea deja vu-uri. Însă, pentru liberali este un obicei statornic. Acela de a fi prezenți între oameni, cu răspunsuri clare și proiecte deloc întâmplătoare. Așa a fost mereu, încă din perioada plină de curaj în care acest oraș s-a transformat în Cealaltă Capitală, iar preocuparea noastră rămâne de a fi întotdeauna cu temele făcute, în fiecare zi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Alături de viceprimarul Marius Filimon, colegi din Consiliul Local Alba Iulia și alți membri PNL, ne-am întâlnit cu albaiulieni din Ampoi II și Bărăbanț, două dintre cartierele aproape în întregime reînnoite și puse la punct din timpul administrației conduse de Mircea Hava. Iar cea mai bună dovadă că oamenii știu și apreciază rezultatul trudei unei echipe se vede din felul în care te primesc, ca pe niște oameni pe care știi că poți conta.

Am discutat despre absolut orice îi preocupă, despre viitoarea Centură de Nord, alte proiecte edilitare sau investiții ce vor facilita accesul dinspre și spre aceste cartiere. Am vorbit cu luciditate și onestitate, așa cum numai cu locuitori realiști, care nu sunt obișnuiți cu promisiuni și vorbe goale, poți dialoga”, a scris Marius Hațegan pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea