Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Liberalii din Alba Iulia susțin că au făcut curățenie după PDL-iști, după „Tropote în țara vinului” de la Micești

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liberalii din Alba Iulia susțin că au făcut curățenie după PDL-iști, după evenimetul  „Tropote în țara vinului” desfășurat  Micești, în data de 10 octombrie. Vezi ma jos, comunicatul remis presei de PNL Alba Iulia și fotografiile atașate acestuia.

“Faptul că liderii PD-L-uli din Alba Iulia, în frunte cu domnul primar Mircea Hava, au un dispreț clar față de natură și ceea ce înseamnă „verde” pentru Alba Iulia, știam de la episodul de tristă amintire al dispariției Parcului Custozza, de acum doi ani și mai bine. NU am fi dorit ca mai marii PD-L-ului local să ne demonstreze, din nou, acest fapt, dar, din păcate, aceștia și-au dat iar în petic. De data aceasta, prilejul l-a constituit ediția din acest an a evenimentului „Tropote în țara vinului”, desfășurat la Micești în 10 octombrie a.c. După respectivul eveniment, așa cum ne-am obișnuit la manifestări organizate de PD-L Alba Iulia, locul de desfășurare a devenit o veritabilă groapă de gunoi, în condițiile în care organizatorilor nu le-a trecut prin cap un lucru esențial – să amplaseze suficiente tomberoane de gunoi. Mai mult decât atât, domnul primar Mircea Hava, liderul PD-L Alba și primar al municipiului Alba Iulia, a uitat să ceară organizatorilor (dacă aceștia nu au avut minima decență să se gândească) să curețe locul de desfășurare al evenimentului (cu evidente tente electorale) organizat de către „supușii săi” pe linie politică. Așa încât, după o săptămână de la eveniment, locul de desfășurare al „Tropotelor în țara vinului” ediția 2013, arăta, după cum spuneam, ca o groapă de gunoi. Nemulțumiți de situție, mai mulți locuitori din Micești, observând indiferența autorităților PD-L-iste din Alba Iulia, s-au adresat consilierului local Rareș Buglea. Acesta, întrucât situația nu mai cerea amânare până la momentul în care primarul Mircea Hava ar fi binevoit să ceară curățarea zonei, a apelat la membrii Organizației de Tineret a PNL Alba Iulia, ale căror tendințe ecologiste sunt deja cunoscute, iar luni, 14 octombrie, la mai bine de o săptămână de la evenimentul PD-L-ist, au realizat o acțiune de ecologizare a locului unde s-a desfășurat ediția din acest an a  „Tropotelor în țara vinului”. Faptul că tinerii liberali, ajutați și de cetățeni din Micești, au strâns zeci de saci de gunoaie, nu a mai mirat pe nimeni. Rămâne, din păcate, tot mai mult impresia că pentru PD-L Alba Iulia și Mircea Hava natura este doar „ceva” în care îți bagi … gunoiul. Păcat, mare păcat!”

Prof. Adrian SIMION, Purtător de cuvânt PNL Alba

 [nggallery id=446]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea