Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Liberalii din Alba Iulia au oferit cadouri copiilor de la Așezământul Sfântul Vasile cel Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În spiritul Sfintelor Sărbători de Iarnă, PNL Alba a demarat acțiunile de oferire de cadouri pentru diverși beneficiari din județul Alba.

cadouri liberali Alba Iulia03O primă astfel de acțiune a avut loc vineri, 4 decembrie, când mai mulți liberali din Alba Iulia au mers și au oferit cadouri copiilor de la Așezământul Sfântul Vasile cel Mare din Alba Iulia. Cadourile au constat în haine, încălțăminte și obiecte de uz personal.

„Odată cu apropierea Sărbătorilor de Iarnă oamenii cu suflet mare realizează frumoase acțiuni în sprijinul semenilor lor. Unul dintre acești oameni deosebiți este și domnul Nicolae Anghel, unul dintre cei mai vechi membri ai PNL Alba Iulia. Domnia sa a fost cel care a avut inițiativa acțiunii, alături de domnul Gabriel Pleșa, vicepreședinte al PNL Alba. Acțiunea a fost încununată de succes și datorită colegilor prezenți la acțiune, dar și domnului Adrian Negruțiu, secretar al PNL Alba Iulia, cel care a coordonat desfășurarea acțiunii. Ne bucurăm că am făcut o bucurie persoanelor care au fost beneficiare ale acestui proiect. Astfel de acțiuni vor continua pe parcursul lunii decembrie, PNL Alba respectând astfel o tradiție începută cu mulți ani în urmă. Unul dintre principiile după care ne ghidăm în activitatea noastră este acela că putem fi mai buni cu cei din jur și că astfel putem ajuta la evoluția comunității noastre”, a declarat Adrian Simion, vicepreședinte al PNL Alba Iulia, prezent la eveniment.

Departamentul de Comunicare al PNL Alba

[nggallery id=1379]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea