Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Lansare la Alba Iulia a proiectului „10 pentru Europa”. Adrian Simion, unicul liberal din județ înscris în concurs

Bogdan Presecan

Publicat

în

proiect 10pentru Europa la Alba Iulia (24)Vineri după-amiază, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia a avut loc lansarea oficială în județul Alba a proiectului „10 pentru Europa”.

La evenimentul moderat de Adrian Simion au participat pe lângă cei circa circa 50 de tineri liberali și președintele PNL Alba Iulia – Florin Roman, președintele TNL Alba – Cristian Radu, consilierul local Gabriel Pleșa, Ada Rus, Nicolae Mărginean, șamd.

10 pentru Europa este proiectul prin care tinerii competenţi ai României vor ajunge pe lista Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare din mai 2014, însă doar unul dintre aceștia vor ocupa un loc eligibil.

Acest demers încearcă să îi mobilizeze și să îi angreneze pe tinerii liberali români în cadrul unei competiții interne, ce oferă șansa TNL-iștilor să își demonstreze popularitatea, carisma, puterea de convingere și alte calități de lideri politici.

Din județul Alba, singurul înscris în această competiție este Adrian Simion, purtătorul de cuvânt al PNL Alba, cel care le-a prezentat participanților la eveniment, conceptul, modul de funcționare și obiectivele acestui proiect, încurajându-și totodată colegii să îl voteze accesând  www.10pentrueuropa.ro.

VREAU SĂ FIU VOCEA TA ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN! Dar pentru aceasta, am nevoie de sprijinul tău. Este nevoie de oamnei liberi în viața social – politică și împreună putem găsi cele mai bune soluţii. De ce? … E simplu. Pentru că sunt ca și tine – cred în tineri şi în dorinţa şi posibilitatea acestora de a se împlini. Ştiu că trebuie să muncim constant, să ne implicăm în prezent şi să construim mereu pentru viitor. Şi nu uita: sunt aici pentru TINEri!”, afirmă Adrian Simion în prezentarea sa de pe 10pentrueuropa.ro.

Concursul este organizat de Tineretul Național Liberal și de Cluburile Studențești Liberale, cu sprijinul Partidului Național Liberal. Înscrierile sunt deschise tuturor membrilor PNL de cetățeni română, care au între 18 și 35 de ani. Participanții care nu sunt înscriși în PNL dar care doreau să se înscrie în concurs, o puteau face urmând până pe 15 decembrie. completând și s depunând cererea de adeziune la PNL.

Potrivit regulamentului oficial, concursul este structurat în șapte etape. În acest moment ne aflăm în cea de a doua etapă, respectiv cea a votului online.

Etapa 1: 15 noiembrie – 30 ianuarie: Înscrierea candidaţilor pe site-ul proiectului; Etapa 2: 15 ianuarie – 15 februarie: Începe votul online; Etapa 3: 15 februarie: Anunțarea semifinaliștilor; Etapa 5: 21 martie – 23 martie: Interviul semifinaliştilor; Etapa 6: 30 martie: Anunțarea finaliștilor; Etapa 7: 5 aprilie: Marea finală.

[nggallery id=1013]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea