Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| La 92 de ani, pe podium la Crosul Unirii 2022: Veronica Negreanu a venit tocmai din Constanța pentru concurs

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| La 92 de ani, pe podium la Crosul Unirii 2022: Veronica Negreanu a venit tocmai din Constanța pentru concurs

Sportul nu ține cont de vârstă. O demonstrează Veronica Negreanu, o maratonistă în vârstă de 92 de ani, care a venit tocmai din Constanța pentru a participa la Crosul Unirii 2022 din Alba Iulia. Nu va pleca cu mâna goală din Orașul Marii Unirii, senioara obținând locul al treilea la categoria 70+.

„Crosul Unirii nu este neapărat despre o competiție în sine, ci este despre bucuria de a face mișcare, despre provocările participanților de a-și depăși propriile limite sau despre dorința de a fi alături de prieteni sau necunoscuți.

Ediția din acest an, a 53-a, ne-a oferit o experiență aparte, plină de emoții și învățăminte. Venită tocmai din Constanța, special pentru a participa la acest cros, doamna Veronica Negreanu este născută în anul 1930. La vârsta de 92 de ani a reușit să ocupe locul III la categoria 70+ ani. Ce exemplu mai bun de ambiție și de a ne bucura de viață vrem? Cu siguranță, niciunul. Felicitări și multă sănătate, doamnă Veronica Negreanu!”, a scris viceprimarul Marius Filimon pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Simulare Bacalaureat 2024: BAREMELE de corectare și notare la Limba Română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Simulare Bacalaureat 2024: BAREMELE de corectare la Limba Română Baremul de corectare pentru proba la Limba Română de la simularea Bacalaureat 2024 a fost publicat de Ministerul Educaţiei. Citește și: FOTO| SUBIECTELE la Simulare Bacalaureat 2024, la Limba Română: Ce au avut elevii de liceu de rezolvat Baremul pentru profilul real şi profilul tehnologic: Baremul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea