FOTO. Karate Kyokushinkai: 19 medalii obţinute de C.S. BUDO APULUM din Alba Iulia la EUROPEAN MAS OYAMA MEMORIAL CUP, ediţia a IX-a

Paul Voicu - Primar 2020

C.S. BUDO APULUM din Alba Iulia a participat în acest weekend (11.11.2017), la cea de-a 9-a ediție a EUROPEAN MAS OYAMA MEMORIAL CUP, sub egida IKO Kyokushinkaikan – United Traditional Kyokushinkai Federation, Romanian Branch & AS. C.S. Musashi Dojo Sibiu, reprezentată de Shihan Neagoie Horațiu Adrian, eveniment care s-a desfăşurat în Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu.

Antrenaţi de Sensei Ştefan Străuţ, la această competiție s-au înscris 14 sportivi (copii, juniori şi seniori) practicanți de Karate Kyokushinkai, de la C.S. BUDO APULUM din Alba Iulia reprezentând şi de această dată municipiul nostru la un renumit turneu internaţional având o prestaţie considerabilă situându-se la un nivel foarte bun atât la probele de kata cât şi la kumite full contact, clasându-se pe locuri fruntaşe obţinând în total 19 medalii din care 8 de aur, 8 de argint şi 3 de bronz.

ELIT

Rezultate obţinute:

Orzeiu Lukas – locul 1 kata şi locul 2 kumite;

Mihail David - 2020

Orzeiu David – locul 1 kumite şi locul 2 kata;

Aldea Andreea – locul 1 kata;

Iacob Briana – locul 2 kata;

Dobra Bogdan – locul 3 kata;

Bojor Maria – locul 2 kata;

Pleşa Teodora – locul 1 kata şi locul 2 kata sincron;

Breaz Ioana Alisa – locul 1 kata şi locul 2 kata sincron;

Lazăr Barbieri Tudor – locul 1 kumite şi locul 2 kata sincron;

Stoica Ana – locul 3 kata;

Spataro Elisabeth – locul 2 kata;

Onacă Adrian – locul 3 kata;

Rognean Adrian – locul 1 kata;

Panait Nicoleta – locul 1 kata.

Sensei Ştefan Străuţ este foarte mulţumit şi mândru de cei pe care îi pregătește: „Este pentru prima dată când clubul nostru a obţinut atâtea medalii, rezultatele sunt excepţionale, iar sportivii noștri s-au comportat foarte bine pe tot parcursul competiţiei. Merită din plin toată lauda, ne-au făcut foarte bucuroşi, în special pe mine ca antrenor şi în mod deosebit pe părinţi. Îi felicităm, le mulțumim şi le dorim mult succes în continuare. De asemenea aducem mii de mulţumiri părinților, fără de care nu am fi putut participa la acest eveniment deosebit, pentru devotament, spirit de echipă și susținere financiară. Mulţumim pe această cale şi conducerii Şcolii Gimnaziale nr. 6 «Ion Agârbiceanu» (director Nicolae Andron) pentru acordarea spaţiului de desfaşurare a antrenamentelor.

Următoarea etapă este peste 3 săptămâni când vom reprezenta ţara noastră la Campionatul Mondial UWK din Italia unde vom paticipa cu 2 sportivi: Breaz Ioana Alisa şi Pleşa Teodora. SUCCES! OSU NO SEISHIN!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...