FOTO: „Jocuri de vacanţă” la baza sportivă Constructorul din Alba Iulia

La finele săptămânii trecute, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, în colaborare cu conducerea Clubului Sportiv „Constructorul” Alba Iulia, a organizat la baza sportivă „Constructorul”, sub denumirea sugestivă „Jocuri de vacanţă”, întreceri sportive pentru elevii aflaţi în vacanţă, la disciplinele tenis de câmp, tenis de masă, badminton şi fotbal-tenis.Jocuri de vacanta Constructorul 22

Organizatorii s-au străduit să asigure condiţii optime pentru desfăşurarea acestei acţiuni sportive, ţinând cont de timpul nefavorabil ce a persistat în zilele precedente. Din cauza vremii schimbătoare şi participarea a fost destul de redusă, doar 15 copii, însoţiţi de 6-7 părinţi şi bunici au luat parte la această activitate. Pe această cale, oficialii mulţumesc elevilor din Sebeş, care sub îndrumarea profesorului Moga au fost prezenţi în Cetatea Marii Uniri.

ELIT

Tot participanţii au primit diplome, sucuri şi dulciuri, iar la terminarea ediţiei 2015 a „Jocurilor de vacanţă” au beneficiat de o şedinţă foto, alături de prof. Emeric Szakacs, întors de la Craiova cu titlul de campion naţional la tenis de câmp-veterani, un exemplu pentru tinerii practicanţi ai „sportului alb”. Astfel s-a deschis sezonul sportiv şi de agrement, iar în perioada vacanţei de vară a elevilor şi studenţilor vor fi organizate alte ample activităţi. La baza sportivă „Constructorul” din Alba Iulia, situată la un kilometru de cartierul „Cetate” spre Pâclişa, de luni şi până vineri, între orele 9.00-17.00, elevii şi studenţii beneficiază de 50 la sută reducere din taxele de închiriere la tenis de câmp, tenis de masă, badminton şi mini-fotbal.

Foto: Suzana RUSU

[Gallery not found]

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...