Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Ioan Popa și Mihai Avram, salvatori la ISU Alba, desemnați cei mai puternici pompieri din România: Rezultatele competiției de la Brașov

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Popa și Mihai Avram, salvatori de la ISU Alba, au fost desemnați cei mai puternici pompieri din România, la Concursul „Cel mai puternic pompier” – faza națională, desfășurat la Brașov.

Concursul „Cel mai puternic pompier” – faza națională, desfășurat la Brasov, s-a încheiat. La competiție au participat peste 100 de pompieri din 25 de județe, fiecare dintre ei luptând cu determinare și ambiție pentru o obține un timp cât mai bun.

După 2 zile în care s-au întrecut atât individual, pe 3 categorii de vârstă, cât și pe echipe, azi s-au decis câștigătorii competiţiei.

Ei sunt cei mai puternici pompieri din România!

-Plutonier Ioan POPA, ISU Alba – categoria sub 30 ani
-Plutonier adjutant Nicolae Mihai AVRAM – ISU Alba – categoria între 30-40 ani
-Plutonier adjutant șef Eugen Paul Dohotaru, ISU Botoșani – categoria peste 40 ani

La proba pe echipe, clasamentul a fost următorul:

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈 – 𝐈𝐒𝐔 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯
𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈 – 𝐈𝐒𝐔 𝐂𝐥𝐮𝐣
𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 – 𝐈𝐒𝐔 𝐇𝐮𝐧𝐞𝐝𝐨𝐚𝐫𝐚

La finalul întrecerii, eforturile depuse de concurenţi au fost răsplătite cu premii ce au consta în medalii, diplome, bani și accesorii/echipamente de protecție pentru pompieri.

Șase colegi din cadrul ISU Alba au făcut participat în cursul acestor zile la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”.

Salvatorii militari înscriși în competiție și-au demonstrat viteza, rezistența, dar și abilitățile practice pentru utilizarea furtunului de refulare, ridicarea greutăților și parcurgerea unor obstacole solicitante.

”Felicitări tuturor și toate aprecierile pentru performanța și rezultatele deosebite! Suntem mândri de voi, dragi colegi!”, au transmis reprezentanții ISU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea