Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Inspectoratul Școlar Județean Alba a distribuit peste 1000 de laptopuri elevilor din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada martie-aprilie 2021, Inspectoratul Școlar Județean Alba a distribuit unităților de învățământ din județ 1192 laptopuri HP 255 G8 în valoare de 497 192 lei. Acestea au fost furnizate în cadrul Proiectului privind învățământul secundar-ROSE, finanțat prin acordul de împrumut semnat între Guvernul României și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Laptopurile au fost distribuite unui număr de 26 de unități de învățământ din județ, înscrise în programul ROSE și vor fi folosite de elevii înscriși în acest program în cadrul activităților remediale derulate în sistem on-line.

Această acțiune continuă seria celor prin care Inspectoratul Școlar Județean Alba vizează asigurarea accesului tuturor elevilor la un învățământ de calitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal Un bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, a fost prins ”MORT DE BEAT” la volanul unei mașini. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Citește și: Notarul din Mureș care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea