Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Inovație în piața imobiliară din Alba Iulia! Debutul conceptului Open House în zona Caroline

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inovație în piața imobiliară din Alba Iulia Debutul conceptului Open House în zona Caroline

Într-o mișcare îndrăzneață pe piața imobiliară din Alba Iulia, proprietarii unui apartament elegant de două camere, din zona Caroline au decis să introducă conceptul american “open house” pentru a vinde proprietatea.

Apartamentul are și nume – Suite Caroline, un joc de cuvinte cu trimitere la celebra piesă, și chiar pagină de Facebook: https://rb.gy/eqhbk .

Situat într-una dintre cele mai prestigioase zone rezidențiale din oraș, apartamentul se evidențiază prin încăperile spațioase, cele două balcoane cu deschidere spre grădini, garaj și pivniță generoase. Grație expunerii sale, apartamentul beneficiază de lumină naturală pe tot parcursul zilei. Cu grădina cu flori și zona verde înconjurătoare, proprietatea oferă o oază de liniște și frumusețe naturală.

Partea cea mai impresionantă a acestei proprietăți este vecinătatea sa cu Cetatea Alba Iulia, aducând cu sine o priveliște către aceasta. Cu șanțurile Cetatii pe o latură, apartamentul reușește să combine farmecul istoric cu confortul modern.

Decizia de a organiza un „open house” pentru această proprietate își propune să ofere potențialilor cumpărători ocazia de a experimenta atmosfera și facilitățile oferite de această locuință deosebită. Evenimentul „open house” (detalii aici: https://rb.gy/sv1pk ) va permite vizitatorilor să exploreze apartamentul și să se bucure de priveliștea captivantă a zonei în care este amplasat.

Cu această inițiativă inovatoare, proprietarii doresc să creeze o experiență personală pentru cei interesați de achiziționarea proprietății și să aducă o abordare proaspătă în piața imobiliară locală. Prin introducerea conceptului „open house”, aceștia speră să ofere oportunitatea de a se conecta mai bine cu virtualii cumpărători și de a evidenția avantajele unice pe care această proprietate le oferă.

Evenimentul este programat în data de 12 septembrie, între orele 17.00 și 20.00. Cei interesați vor primi adresa exactă dacă trimit un mesaj cu textul ”Open House” și numele complet pe Whatsapp, la numărul (0731) 016 886 .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă Salariul, echilibrul dintre viața personală și cea profesională și relația bună cu managerul sunt criteriile care contează cel mai mult pentru români când vine vorba de alegerea unui job, potrivit unui studiu realizat de o platformă de recrutare și transmis către site-ul StartupCafe.ro. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea