Rămâi conectat

Sport

FOTO: Înotătorul albaiulian Alexandru Buda – dublu vicecampion național la cadeți

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, timp de patru zile, la Târgoviște, în Complexul Olimpic de Natație, a avut loc finala Campionatului Național de cadeți, concurs la care au luat startul 475 de înotători calificați în urma etapelor de zonă, sportivi proveniți de la 67 de cluburi, competiție la care albaiulianul Alexandru Buda a cucerit două medalii de argint. Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a fost reprezentat de 18 sportivi pregătiți de prof. Daniela Bob, Nicolae Bob și Monica Sima. Dintre aceștia s-a distins Alexandru Buda (foto stânga, în alb), antrenat de Daniela Bob, care a cucerit două medalii de argint, devenind vicecampion national, în probele de 100 metri bras și 200 metri bras.

Dintre competitorii albaiulieni au mai terminat între primii opt Alexandru Comșa – locul șase la 100 metri liber, locul șapte la 50 metri liber și locul opt în probele de 200 metri spate și 100 metri spate, respectiv Lukas Stâncel – locul opt în proba de 200 de metri spate. În componența Lukas Stâncel, Robert Krizbai, Cătălin Șușman și Cristian Luca, ștafeta masculină de 12 ani s-a situat pe locul opt în probele de 4×100 metri mixt și 4×100 metri liber. La sfârșitul concursului, echipa Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia s-a clasat pe locul 23, între cele 67 de echipe participante.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea