Rămâi conectat

Sport

FOTO, Industria Galda – Gaz Metan Mediaş II 3-4 (2-3) | Meci nebun, cu răsturnări incredibile de scor și o mare supriză

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda a întâlnit în etapa a şasea a Ligii a 3-a pe Gaz Metan II, pregătindu-se astfel pentru confruntarea anului, de săptămâna viitoare, cu FC Hermannstadt, din Cupa României.

„Găzarii” au reușit prima victorie stagională, împotriva unei formații ce a suferit al doilea eșec consecutiv și al treilea joc fără victorie, strângând numai un punct.

Industria a suferit prima înfrângere internă în acest sezon. Trupa lui Paul Ciucă a condus cu 1-0, a primit 3 goluri în nici un sfert de oră, adevărate lovituri de măciucă. Amfitrionii au avut putere de revenire, au egalat, au presat, însă apoi au primit lovitura decisivă de la Surugiu, fotbalist ce a impresionat.

Scorul a fost unul nebun, 1-0 gol marcat de D. Lupșan (17) – după o pasă de la Goronea, dar apoi găzarii au marcat de 3 ori.

Greșeala lui Haiduc a fost fructificată de A. Buziuc (19), ce a egalat. În minutul 24, Tîrcoveanu a pătruns și a marcat după o acțiune individuală (24). S-a făcut 3-1 în minutul 31, când Surugiu a finalizat cu un șut-bară gol din marginea careului. Vonya (40) a redus ecartul la o minge bâlbâită de defensiva adversă.

G. Goronea a egalat în minutul 68 (reluare din careul mic, la centrarea lui Boancă), dar Surugiu a punctat iar în minutul 85 (un șut în colțul lung, la vinclu), pentru un rezultat neverosimil. Tot Goronea putea egala în minutul 88, într-un final nebun. Surugiu și-a arătat clasa, câștigând de unul singur acest meci, jucătorul Mediașului mai având încă două bare!

*Paul Ciucă: „Ne-a bătut Surugiu!”

Am avut un joc extraordinar de atac, am marcat de trei ori, am mai ratat o sumedenie de ocazii, dar ne-a bătut Surugiu de unul singur, un jucător extraordinar. Un meci nerecomandat cardiacilor”, a spus Paul Ciucă.

Industria: Iancău – D. Dup (62, Buligă), Haiduc (66, Bîrsan), Rodean, Gombocz (33, Boancă) – Goronea, Cernea (72, Costea), Vonya, D. Lupșan, Frențiu, S. Mureșan; rezerve Ștef, Cioară, Oniche. Antrenor Paul Ciucă.

Gaz Metan II: D. Cristea – Pleșa, Băcilă, Pop, Jica, Bîrză, C. Buziuc, Tîrcoveanu, Surugiu, A. Buziuc, P. Costea; rezerve Ciuperceanu, Grădinar, Capră, Ilaș, Ignat, Iorga. Antrenro Dumitru Solomon.

După ce s-au fript cu ciorba (CS Iernut), găldenii suflă şi în iaurt (Gaz Metan Mediaş 2). Disputa cu ultima clasată vine după întâiul eşec stagional (pe „Cetate”, cu Unirea) şi prefaţează meciul anului, din Cupa României, cu FC Hermannstadt, liderul eşalonului secund, de miercurea viitoare. Medieşenii au cucerit unicul punct stagional tocmai în Alba, pe „Cetate”, în runda inagurală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea