Rămâi conectat

Sport

FOTO: Industria Galda de Jos continuă minunea, a învins Național Sebiș și e iarăși lider! Antrenorul Paul Ciucă: „Dacă promovăm în Liga a 2-a, dorm o noapte pe teren!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos continuă minunea, a învins în derby-ul cu Național Sebiș, scor 1-0 (0-0), gol S. Mureșan (58) și este iarăși lider în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, având șanse reale să realizeze o performanță istorică, o promovare în Liga a 2-a.

„Desculți și goi”, elevii antrenorului Paul Ciucă au oferit o nouă mostră de atitudine și devotament, având două puncte avans cu 5 etape înainte de final, „principalul’ Galdei anunțând că, în cazul accederii în eșalonul secund „va dormi o noapte pe teren, la Galda!

*Paul Ciucă: „Le-am spus băieților că dacă batem Național Sebiș, începem să visăm!”

Paul Ciucă este omul momentului în fotbalul județean făcând adevărate minuni cu Industria, o echipă ce joacă fără bani în acest retur, dar are șanse reale de promovare în eșalonul superior. „Când învingi echipa de pe locul întâi este firesc să ne bucurăm, să trăim momentul. Cu muncă și seriozitate am ajuns aici! Noi, la Galda nu ne-am propus să promovăm, n-am vorbit niciodată despre aceasta, dar le-am spus băieților că dacă învingem Național Sebiș începem să visăm și nu ne vom da la o parte„, a afirmat Paul Ciucă.

Am învins o echipă foarte bună. Nu dezvălui secretele tactice, dar am fost mereu primii la minge, am luptat și totul a ieșit cum ne-am dorit. Suntem realiști, nu ne facem mari speranțe, avem cel mai greu program dintre echipele din față. Jucăm, știm că etapa viitoare avem derby la Ighiu, dar dacă o să promovăm în Liga a 2-a o să dorm o noapte pe teren, așa cum le-am spus băieților”, a mai adăugat Paul Ciucă.

În etapele anterioare, după o victorie la Giarmata, primarul mi-a spus că începe să aibă emoții, mai în glumă, mai în serios, emoții pentru banii cuveniți la achitarea primelor, la faptul că suntem la promovare, i-am spus că fiecare influență de acest gen, negativă într-o anumită proporție, nu face bine. Noi trebuie să scoatem rezultate”, a mai spus Ciucă.

*George Olar: „Fiecare meci va fi o finală”

Am făcut un meci fantastic, de care pe care, iar echipa mai ambițioasă a câștigat și imi felicit coechiperii pentru această victorie! Suntem modești și ne vedem de treabă. Ne așteaptă o serie de jocuri foarte grele, adevărate finale. O să tragem în fiecare meci, să vedem ce vom reuși la final. Atmosfera este foarte bună la echipă, la Ighiu va fi un derby foarte greu, la fel ca și cu Unirea Alba Iulia, la final să câștige cea mai bună echipă„, a spus apărătorul lateral George Olar.

[nggallery id=3825]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea