Rămâi conectat

Sport

FOTO: Incident la meciul Voința Stremț – Spicul Daia Română. Antrenorul Paul Ciucă acuzat că a lovit cu pumnul un jucător

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Paul Ciucă este acuzat de cei de la Voința Stremț că a lovit cu pumnul un jucător, duminică, în timpul meciului cu Spicul Daia Română. Meciul s-a întrerupt iar fotbalistul agresat a fost dus de un echipaj SMURD la secția Urgențe a Spitalului din Alba Iulia.

”Un eveniment reprobabil s-a întâmplat astăzi la amicalul disputat de echipa noastră împotriva celor de la Spicul Daia Romana. Marele profesor , antrenorul celor de la Industria Galda de Jos , Paul Ciuca a lovit cu pumnul unul dintre jucătorii echipei noastre, acesta fiind transportat la spitalul Sebeș , meciul fiind întrerupt în minutul 75.

Au fost sesizate organele abilitate și sa întocmit un o plângere la poliție. Așteptăm să se facă dreptate, astfel de incidente nu ar trebui sa le vedem pe terenul de fotbal , cu atât mai mult când actorul principal este un profesor de sport și antrenorul unei echipe de liga a-3 a a județului nostru”, a scris reprezentantul echipei Voința Stremț pe rețeaua de socializare.

[nggallery id=5199]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea