Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Incendiul de la Solina, Alba Iulia: Pompierul prezent aproape non-stop, de 2 zile, la acțiunea de stingere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipa de pompieri care luptă să stingă incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia e condusă de un tânăr maior, Ovidiu Costea. De la izbucnirea focului, de sâmbătă dimineața, a plecat din zona focului doar pentru a-și schimba echipamentul.

Pompierii care sâmbătă dimineață au intrat în prima linie a luptei cu incendiul din Alba Iulia au fost coordonați de un tânăr salvator ambițios. Maiorul Ovidiu Costea a avut sarcina de a coordona dificila operațiune. La rândul său, este fiu de pompier.

”Primul lucru la care m-am gândit când am ajuns acolo a fost că nu vreau să îmi pun oamenii în pericol!”, a declarat tânărul salvator.

Maiorul este și tată: o fetiță îl așteaptă acasă, la finalul misiunii.

”Fără ajutorul familiei e imposibil să faci față în această meserie”, a declarat Ovidiu Costea, pentru Observator.

10 mii de metri pătrați de hală au ars în incendiul care a devastat fabrica de condimente din Alba Iulia, cea mai mare din sud-estul Europei. Din cauza focului, un fum cu substanțe periculoase s-a extins pe o rază de peste 16 kilometri.

Sursa: observator.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea