Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: INCENDIU în organizarea de șantier de pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda. Trei barăci, cuprinse de flăcări

Alexandra Mates

Publicat

în

incendiu santier autostrada03Un incendiu a zibucnit, luni dimneața, în organizarea de șantier de pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș -Turda, zona Teiuș -Beldiu. Din primele informații, 3 containere (barăci) au fost cuprinse de flăcări.

Două autospeciale de pompieri din cadrul ISU Alba au intervenit pentru stingerea flăcărilor, dar și un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului.

Potrivit unui martor, care a trimis fotografiile pe adresa redacției, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit azi dimineață, la ora 07.58, pe DC 17, pe raza loc. Beldiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o baracă de locuit. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars patru paturi, aparatură electrocasnică, scule, materiale de construcții și s-au degradat trei containere (barăci).

Reamintim că lucrările pentru lotul 2, de 24,2 kilometri (de la Pârâul Iovului până la intrarea în municipiul Aiud), au fost adjudecate de asocierea Aktor (Grecia) – Euroconstruct Trading 98 pentru 549,3 milioane lei fără TVA.

[nggallery id=1216]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea