Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: „În vacanţă îmi fac doar amintiri frumoase”. Acţiuni de prevenire derulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în tabere şi case de tip familial

Mondoc Adriana

Publicat

în

Aproape 100 de copii din tabere şi case de tip familial au fost sfătuiţi de poliţişti şi specialişti în prevenirea consumului de droguri şi au avut posibilitatea să-i cunoască pe luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Activităţile au avut loc în cadrul proiectului „În vacanţă îmi fac doar amintiri frumoase”, dedicat siguranţei tinerilor.

În perioada 21 – 28 august 2018, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, precum şi specialişti ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Alba Iulia au fost prezenţi în tabăra de vară de la „Centrul Misionar pentru Tineret Cetea”, la o pensiune şi la Casa de tip familial „Sfântul Ghelasie”, ambele din comuna Stremţ, unde s-au întâlnit cu aproximativ 100 de copii şi tineri.

Specialiştii în promovarea siguranţei au susţinut teme privind prevenirea consumului substanţelor cu efect halucinogen, prevenirea violenţei, prevenirea furturilor, a accidentelor rutiere şi nu în ultimul rând siguranţa pe internet.

Poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale le-au prezentat tinerilor, echipamentul din dotare, folosit în misiuni, autospecialele de intervenţie şi le-au dat exemple concrete de misiuni dificile la care au luat parte.

Cei mai mici dintre copii au aflat, de la polițistul rutier, semnificaţia semnelor rutiere şi importanţa respectării regulilor de circulație, atunci când se află pe stradă  sau când circulă cu bicicleta.

Activităţile au fost prevăzute în cadrul Proiectului „În vacanţă îmi fac doar amintiri frumoase”, derulat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în parteneriat cu Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Alba Iulia şi Direcția Județeană pentru Tineret si Sport Alba şi vor continua şi în ultimele două săptămâni ale vacanţei de vară.

[nggallery id=6046]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea