// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: „În vacanţă îmi fac doar amintiri frumoase”. Acţiuni de prevenire derulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în tabere şi case de tip familial

Aproape 100 de copii din tabere şi case de tip familial au fost sfătuiţi de poliţişti şi specialişti în prevenirea consumului de droguri şi au avut posibilitatea să-i cunoască pe luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Activităţile au avut loc în cadrul proiectului „În vacanţă îmi fac doar amintiri frumoase”, dedicat siguranţei tinerilor.

În perioada 21 – 28 august 2018, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, precum şi specialişti ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Alba Iulia au fost prezenţi în tabăra de vară de la „Centrul Misionar pentru Tineret Cetea”, la o pensiune şi la Casa de tip familial „Sfântul Ghelasie”, ambele din comuna Stremţ, unde s-au întâlnit cu aproximativ 100 de copii şi tineri.

Specialiştii în promovarea siguranţei au susţinut teme privind prevenirea consumului substanţelor cu efect halucinogen, prevenirea violenţei, prevenirea furturilor, a accidentelor rutiere şi nu în ultimul rând siguranţa pe internet.

Poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale le-au prezentat tinerilor, echipamentul din dotare, folosit în misiuni, autospecialele de intervenţie şi le-au dat exemple concrete de misiuni dificile la care au luat parte.

Cei mai mici dintre copii au aflat, de la polițistul rutier, semnificaţia semnelor rutiere şi importanţa respectării regulilor de circulație, atunci când se află pe stradă  sau când circulă cu bicicleta.

Activităţile au fost prevăzute în cadrul Proiectului „În vacanţă îmi fac doar amintiri frumoase”, derulat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în parteneriat cu Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Alba Iulia şi Direcția Județeană pentru Tineret si Sport Alba şi vor continua şi în ultimele două săptămâni ale vacanţei de vară.

Facebook