Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: În șapte ani, o firmă pornită de la zero se poate impune pe plan național. Gabriel Advertising din Ciugud, premiată alături de Saturn SA și Apulum SA, la Topul Național al Firmelor Private din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

În șapte ani, o firmă pornită de la zero se poate impune pe plan național. Gabriel Advertising, premiată alături de Saturn SA și Apulum SA, la Topul Național al Firmelor Private din România

Economia și felul în care merge ea, cum se descurcă firmele, câte locuri de muncă oferă, ce calitate au acestea dar și produsele ori serviciile oferite clienților sunt teme de reflecție pentru toți cei interesați de dezvoltarea țării. Nu sunt vorbe mari, ci doar realitatea celor care au înțeles că vor trăi mai bine, dacă vor munci mai bine, nu dacă vor întinde mâna spre stat sau spre trecători.

În acest context a avut loc la București, la sfârșitul săptămânii trecute Topul Național al Firmelor Private din România organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, eveniment care s-a bucurat de prezența ambasadorului Statelor Unite ale Americii la București, Excelența Sa Hans Klemm, a miniștrilor Fondurilor Europene – Marius Nica și al Afacerilor, Ilan Laufer, și a numeroși decidenți sau actori ai vieții economice din România.

Topul firmelor s-a dorit, și a fost, o manifestare oficială de premiere a celor mai tenaci, serioși și pricepuți antreprenori români, iar bucuria noastră este că din Județul Alba am avut trei firme pe locul I la diferite categorii: *”Cifră de afaceri” – SC Apulum SA Alba Iulia; *„Productivitate” – SC Saturn SA Alba Iulia și SC Gabriel Advertising SRL din Ciugud.

Primele două firme sunt firme mari, binecunoscute, sunt firme de tradiție și cu activitate de zeci de ani, care și-au consolidat în timp poziția, cea de-a treia, „Gabriel Advertising” este însă o firmă relativ nouă, înființată în 2010 și care, iată, a reușit să crească frumos în mediul de afaceri românesc despre care însuși Hans Klemm prezent la eveniment spunea că este destul de „fluid” în ceea ce privește legislația și provocator în ceea ce privește piața muncii. Așadar este nevoie de tenacitate, talent, profesionalism pentru a reuși.

Garbriel Advertising este o firmă mică, cu 12 angajați și o cifră de afaceri de 1,8 milioane de lei având ca obiect de activitate producția publicitară de la personalizări textile prin diferite tehnici (broderie, serigrafie, sublimare, gravură), personalizarea echipamentelor de protecție ori a altor obiecte, până la printuri de dimensiuni mari și instripționări, printre clienții săi numărându-se în principal firme dar și ONG-uri, cluburi sportive ori instituții publice.

”Este o onoare pentru noi să fim, alături de firme de tradiție precum Apulum SA și Saturn SA, una dintre cele trei firme premiate din județul Alba. Antreprenoriatul în România nu este o treabă ușoară și nici nouă nu ne-a fost deloc ușor, însă cu experiența pe care am dobândit-o în străinătate, am reușit să construiesc o afacere care primește acum recunoaștere națională”, spune Gabriel Dușa, managerul firmei.

Cu experiență, cu muncă dar și cu curaj pentru că firma s-a dezcvoltat și cu ajutorul fondurilor europene în cadrul unor proiecte depuse și câștigate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală.

[nggallery id=4815]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea