Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: În Piaţa Centru din Alba Iulia au apărut primii brazi de Crăciun!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De joi dimineaţa, primii pomi de iarnă au început să apară în piaţa din centrul oraşului Alba Iulia. „Marfa” a fost adusă de către un comerciant din Munţii Apuseni (Câmpeni), acesta fiind singurul comerciant de brazi din piaţă, deocamdată. Potrivit acestuia, preţurile sunt cam aceleaşi de anul trecut, aşadar cei care doresc să-şi împodobească bradul de Crăciun vor trebui să scoată din buzunare, în funcţie de înălţimea şi coronamentul bradului, între 25 şi 400 de lei, negociabil. Toţi brazii sunt marcaţi cu sigilii speciale, deci sunt scoşi la vânzare în deplin temei legal. În Piaţa din Cetate, încă nu şi-a făcut apariţia niciun comerciant.

Cei mai ieftini pomi de iarnă din Piaţa Centru au aproximativ 1 metru înălţime şi se vând cu 25 – 30 de lei. Ceilalţi, între 1 – 2 metri, au preţuri între 50 şi 100 de lei. Brazii de peste 2 metri înălţime sunt cei mai scumpi, aşadar dacă doriţi să cumpăraţi un astfel de brad trebuie să scoateţi din buzunare de la 150 de lei şi până la  400 de lei.

Albaiulienii nu s-au înghesuit încă să cumpere brazi, însă după cum spune şi comerciantul, mai este vreme până la Crăciun. „Am vândut doar doi brăduţi mai mici. Probabil e devreme şi lumea nici nu ştie că au apărut. Mai este timp până la Crăciun”.

Vă prezentăm mai jos imagini cu primii brazi scoşi la vânzare în Piaţa Centru din Alba Iulia:

[nggallery id=863]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea