Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO/ În organizarea social democraților din Cugir, aproape 400 de invitați au petrecut la Casa Cugireană, de ,,Ziua Internațională a Vârstnicilor”. Masă festivă, dans și muzică de calitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

În ospitaliera sală de festivități a restaurantului ,,Casa Cugireană”, aproape 400 de personae au fost prezente marți, 1 octombrie începând cu ora 16.00, la petrecerea organizată de social democrații din Cugir cu prilejul ,,Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”.

Evenimentul, la care o contribuție esențială a avut-o conducera organizației PSD condusă de președintele Mircea Trifan, precum și de către liderul organizației pensionarilor PSD Cugir, Nicolae Conțan, s-a dovedit și în acest an, un bun prilej de întâlnire și socializare, vârstnicii reușind să se bucure de bună dispoziție, de o masă festivă specială și distracție până seara târziu. La acestea și-a adus o bună contribuție și muzica oferită de membrii cunoscutului grup muzical ,,MOTOCEA”, care au delectat invitații prin prestația lor deosebită.

Prezenţi în mijlocul sărbătoriților, prefectul Județului Alba, Dănuț Hălălai, Mircea Trifan – președintele organizației Cugir a PSD, directorul Cancelariei Instituției Prefectului – Cornel Murg, Eugen Popa – președintele Organizației Pensionarilor Alba a PSD, Monalisa Borza, Inspector general adj., la ISJ Alba, i-au felicitat pe invitați într-o zi atât de importantă pentru ei, le-au urat multă sănătate și multe bucurii alături de familii și prieteni.

Constantin PREDESCU

FOTO: Mihaela BOTA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată izbucnit pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată izbucnit pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 16.00 pe șoseaua de centură din municipiul Alba Iulia. Citește și: Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea Detașamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea