Rămâi conectat

Sport

FOTO: În Liga a 3-a, CS Iernut – Industria Galda 2-3 (2-0) *Trupa lui Ciucă a întors senzaţional scorul în actul secund!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Iernut - Industria Galda18Industria Galda de Jos a reușit o victorie imensă la Iernut, scor 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză. Meciul a fost unul halucinant și nervi la final, cu doi jucători de la CS Iernut eliminați.

Industria a izbutit să se impună dramatic și a acumulat 13 puncte, urcând după această etapă pe locul al 9-lea în Seria a 5-a. „Suntem bucuroși pentru cele două victorii consecutive. Sunt puncte meritate ținând cont de cât suflet și implicare s-au pus îin ultima perioadă și acum așteptăm sărbătoarea, meciul cu liderul FCM Baia Mare„, a declarat Paul Ciucă, ce și-a încheiat elegant discursul: „Carpe diem”

Duelul dintre nou-promovate CS Iernut – Industria Galda a avut  scorul de 2-0 la pauză goluri marcate de Fekete (20) și Chețan (27). La reluare însă, elevii lui Paul Ciucă a avut o revenire de senzație și au marcat de 3 ori, prin Cernea (55), Frențiu (75) și P. Păcurar (79). Echipa din Galda a obținut al doilea succes consecutiv, după victoria de senzație cu Arieșul Turda din runda trecută. Episodul negru trăit la Jucu, când Industria a pierdut 3-4 deși a condus cu 3-2 în minutul 88 a cunoscut acum reversul, iar găldenii au întors miraculos rezultatul la reluare.

*min. 93: a ieșit A. Câmpean, a intrat Contor.

*Nervi la final, Haiduc a fost lovit cu pumnul de un adversar, o nouă eliminare Dicher (CS Iernut)

*min. 90: Necreală ratează o ocazie imensă

*min. 89: Balea (CS Iernut) a fost eliminat!

*2-3, min. 79: centrare Frențiu și P. Păcurar a șutat ub bară!

*2-2, min. 75: șut la firul ierbii de la 18 metri Frențiu, printr-o aglomerație de jucători

*min. 60: Necreală debutează la Industria, înlocuindu-l pe Baghiu.

*2-1, Min. 55: CERNEA a redus handicapul, după o lovitură liberă executată de P. Păcurar (al  treilea gol consecutiv marcat de atacantul Galdei)

După o repriză dominată de gazde, rezultatul este unul firesc. Industria nu a reușit să să-și creeze ooportunități.

Echipe: *CS Iernut: Farkaș – Groza, Coc, Chețan, Balea, Fekete, Zeze Lago, Cîndea, A. Stoica, Meruțiu, Șanta; rezerve Cotfaș – Bilca, Ghemegbe, R. Stoica, Olar, Dicher, H. Moldovan

*Industria: Căt. Ștef – Al. Man, Haiduc, Căt. Ivașcu, Cr. Ivașcu, Frențiu, P. Medrea, Lungu (35, A. Câmpean), Baghiu, Păcurar, Cernea; rezerve L. Szabo, Goangă, Drăghiciu, Contor, Coltor, Necreală (fost la Performanța Ighiu)

În runda următoare, echipa lui Paul Ciucă va susține ultimul meci de acasă, cu FCM Baia Mare.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=2573]

Elevii lui Paul Ciucă au luat o gură imensă de oxigen prin victoria cu Arieşul Turda, prima pe teren propriu în Liga a 3-a. Se vor afla faţă-n faţă două nou-promovate, CS Iernut (locul 9, 12 puncte) şi Industria Galda (locul 12, 10 puncte), ce s-au bucurat în vară pentru realizarea premierei, accederea în eşalonul terţ, echipa din Mureş reuşind acest lucru în barajul disputat la Galda de Jos


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea