Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: În etapa a 4-a a Ligii a 3-a, Unirea Dej – Industria Galda de Jos 2-0 (0-0) *Primul eșec pentru echipa lui Radu Andone

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Dej - Industria Galda de Jos 11 Industria Galda de Jos a pierdut primul meci din Liga a 3-a, 0-2 (0-0) în deplasare cu Unirea Dej, echipă ce nu marcase în această ediție!

Găldenii au avut o evoluție dezamăgitoare în compania unui adversar disperat. După o primă repriză de tatonare, în care echipele s-au studiat, imediat la reluare Dejul a deschis scorul (min. 48, Moldovan), la o neatenție defensivă. Oaspeții au ieșit la joc, au avut o bară (Haiduc, min. 67), au presat însă a fost insuficient, mai mult, cu 10 minute înaintea finalului uniriștii s-au desprins prin reușita rezervei Băieșu. Ziua modestă a Industriei a însemnat și o înfrângere neașteptată, într-o întâlnire de la care erau mari așteptări.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Radu Andone: „Am făcut un meci slab, cu o contracandidată”

Antrenorul Radu Andone nu și-a ascuns insatifsacția după primul eșec suferit pe banca tehnică a Industriei. „Din păcate pentru noi am făcut un meci mai slab, iar rezultatul a fost în consecință. Am întâlnit o contracandidată la retrogradare, ne așteptam să luăm puncte, însă nu am reușit și normal că suntem supărați. Trebuie să ne adunăm și să muncim în continuare, întrucât ne așteaptă meciuri foarte grele„, a spus Radu Andone.

Foto Gligor UDREA

Industria Galda de Jos încearcă, la Dej să bifeze şi cel de-al 4-lea meci fără eşec în Liga a 3-a. Nou-promovata condusă de Radu Andone întâlneşte o echipă ce n-a înscris în actuala stagiune şi are un singur punct.

*1-0 pentru dejeni, care înscriu în minutul 48 primul gol din campionat, prin Moldovan, reluare cu capul, nemarcat, după o centrare în careu

*min. 63, dublă schimbare la Industria, Baghiu și Coltor în locul lui A. Câmpean și Contor.

*În min. 67: Haiduc a ratat cea mai mare ocazie de egalare, trimițând mingea în bară

*min. 68: intră Chirilă, iese Lungu

*În minutul 81, 2-0 pentru gazde, nou-intratul Băieșu majorând avantajul

*min. 85: debut în Liga a 3-a pentru Ilea, intrat în locul lui Frențiu

*Revine Cernea în primul unsprezece

Radu Andone a mizat pe formula compusă din Căt. Ștef – Frențiu, Haiduc, Al. Man, Cr. Ivașcu – Contor, P. Medrea, Lungu, P. Păcurar – Cernea, A. Câmpean; rezerve L. Szabo – Vîntu, Baghiu, Chirilă, Coltor, Goangă, Ilea.

Amfitrionii replică în distribuția formată din Blaga – Cerquetani, F. Pop, Simtulescu, Plăian, Bogdan, Gabruș, Bud, V. Pop, Blaj, Moldovan; rezerve Sabo – Băieșu, Coc, Itu, Prodan, Gherghel, Rus. Antrenor Eusebiu Șuvagău.

Prima repriză a fost una fără ocazii majore, cu excepția unui incident nefericit în care fundașul Cristian Ivașcu a primit un cot față, fiindu-i spartă barba, având nevoie de îngrijiri medicale.

Cernea este folosit titular după ce runda trecută, cu Avântul Reghin a intrat doar în actul secund. La joc asistă și fundașul Cătălin Ivașcu, întors azi noapte din Polonia, după ce a participat la un turneu UEFA cu echipa de fotbal amator a României.

Găldenii au acumulat 5 puncte în primele trei runde şi în runda viitoare au un examen dificil pe propriul teren, cu Gloria Progresul Bistriţa.

[nggallery id=2344]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea