FOTO: HC Alba Sebeş, locul al treilea în turneul de la Zalău

HC Alba Sebeş, nou-promovata condusă de Seviştean Popa a terminat pe poziţia a treia în turneul de la Zalău, după o victorie şi două eşecuri, pe celelalte poziţii figurând Fehervar (locul întâi), HC Zalău (locul doi) şi Bekescsabai (locul 4).HC Alba Sebes 3

Vineri și sâmbătă, la poalele Meseșului s-a desfășurat un puternic turneu amical de handbal feminin, la care au participat două echipe din Ungaria, Fehervar KC și Bekescsabai Elore NKSE şi două din Liga Națională, HC Alba Sebeș, alături de formaţia gazdă, HC Zalău. Trupa din Sebeş a început cu o înfrângere în compania echipei lui Gheorghe Tadici, 28-32, după ce a condus la pauză cu 19-16. Au urmat confruntările cu grupările maghiare, 27-24 (15-12) cu Bekecsabai şi respectiv 21-27 (10-13), cu Fehervar. “Au fost trei jocuri utile, în care am rulat întregul lot, nu ne-am mărginit numai la «7»-le de bază, pentru a vedea exact pe cine contăm în campionat. Ne-am comportat mulţumitor, dar ne propunem să creştem nivelul prestaţiilor”, a declarat antrenorul Seviştean Popa.
Dacă în primul meci, Alina Şorodoc a suferit o uşoară accidentare la genunchi şi n-a mai evoluat în următoarele două întâlniri, principala marcatoare a HC Alba Sebeş s-a dovedit nou-venita Alexandra Andrei. Efectivul deplasat a fost compus din 15 jucătoare, absentând junioarele Teodora Cunţan şi Helen Fleşeriu, dar şi Iulia Andrei (abia revenită din Spania, de la Campionatul European Under 19). Conjudeţenele mai caută să înregimenteze un portar, pentru acoperirea postului şi în weekend-ul viitor vor participa la un alt turneu, la Baia Mare, alături de vicecampioana HCM Baia Mare, SCM Craiova şi o echipă din Serbia.

ELIT

Sursa foto: Sportul Salajean

[Gallery not found]

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...