Rămâi conectat

Actualitate

FOTO. Grav accident în Harghita: Doi oameni au murit, iar șapte au fost transporți la spital după ce un autocar s-a răsturnat. Planul roșu, activat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Este alertă în Harghita, după ce un microbuz în care erau 20 de persoane s-a răsturat între Borsec şi Tulgheş. Doi oameni au fost declarați decedați, iar alți șapte au fost transporți la spital.

”În acest moment, din cele 20 de persoane care se aflau în microbuz, două persoane au fost declarate decedate, o femeie și un bărat. Șapte persoane au fost transportate la Spitalul Municipal din Toplița, cinci de către Ambulanțe SAJ și o mamă și un copil de Ambulanța SMURD. Practic doar mama prezintă escoriații, copilul nu e rănit. Celelalte 11 persoane sunt rănite ușor, au fost duse la sediul Primăriei din Tulgheș pentru a sta la căldură, a li se da un ceai, a avea condiții. la fața locului, din cei 11 răniți ușor opt au semnat că refuză transportul, ceilalți trei sunt în curs de evaluare medicală, li se acordă primul ajutor și dacă vor solicita, vor fi transportați la spital. Până la acest moment șapte au fost transportați la spital”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu.

”Un microbuz în care se aflau 19 persoane plus șoferul. Este o cursă regulată pe traseul Praga – Odorheiu Secuiesc – Republica Moldova. Pe DN15, între Borsec și Tulgheș, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă și condițiile meteo date de ninsoare, a derapat, a pierdut controlul, a părăsit partea carosabilă, a lovit un stâlp, s-a răsturnat pe o parte. Două persoane încarcerate, găsite fără puls, un bărbat și o femeie din Republica Moldova. Se circulă în zonă pentru că microbuzul a părăsit partea carosabilă, este dirijată, se acționează pentru salvarea victimelor și apoi pentru cercetări”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Sursa foto News.ro

[nggallery id=5003]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea