Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| GLUME pe pagina TopGear România, față de o mașină cu numere de Alba, parcată cu „măiestrie”: Întrebarea pusă de aceștia

Ziarul Unirea

Publicat

în

GLUME pe pagina TopGear România, față de o mașină cu numere de Alba, parcată cu „măiestrie”: Întrebarea pusă de aceștia

O mașină cu numere de înmatriculare de Alba a ajuns subiectul mai multor glume în mediul online, pe o pagină foarte cunoscută de către pasionații de automobile.

Mai precis, o fotografie cu o mașină parcată într-o poziție aproape imposibilă a fost postată pe grupul de Facebook „TopGear România”, cu întrebarea: „Are cineva vreo idee despre cum reușit șoferul să parcheze acolo?”

Foarte rapid, comentariile și reacțiile din partea internauților au început să își facă simțită prezența, amuzați de „abilitatea” șoferului.

Top Gear este o revistă auto cu apariție lunară din Marea Britanie, deținută de BBC și numită după programul TV Top Gear realizat de aceeași companie.

Top Gear este cea mai cunoscută revistă auto din lume, cu ajutorul show-ului TV care are o audiență de 1 miliard de telespectatori, fiind a doua cea mai vizionată emisiune din lume după Oprah.

Emisiunea Top Gear atinge un public din peste 94 de țări, iar revista Top Gear are 49 de ediții internaționale care ocupă toate locul 1 în zona revistelor auto din regiunile respective.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea