Ziarul Unirea
 

FOTO, Gaz Metan Mediaș II – Unirea Alba Iulia 1-1 (0-0) | “Alb-negrii”, fără victorie în 2018 sub comanda lui Bicheși

Unirea Alba Iulia rămâne fără succes în 2018 sub comanda lui Adrian Bicheși, “alb-negrii” remizând la Dumbrăveni, scor 1-1 (0-0), cu Gaz Metan Mediaș II.

Echipa secundă a prim-divizionarei a mizat pe trei jucători din efectivul lui Cristi Pustai, Al. Buziuc, L. Manole și portughezul Viegas Do Amaral Edon Junior, ultimul deschizând scorul în minutul 57 (cu un șut din întoarcere). Fundașul Radu Scrob a egalat în minutul 72, cu o lovitură de cap, după un corner, marcând întâiul său gol în Liga a 3-a, totodată întâia reușită a “alb-negrilor” în retur.

Trupa lui Bicheși a smuls un punct, al doilea extern după cel de la Cugir, dar putea pierde, însă în minutul 88, același Viegas a ratat un penalty, șutând pe lângă!!! Runda viitoare, sâmbătă, la Galda de Jos, de la ora 15.00, un nou derby “de Alba”, cu Industria. “Remiza este una favorabilă nouă, după cum s-au derulat ostilitățile. Terenul prost a făcut să se egalizeze forțele, iar rezultatul este mulțumitor, la modul cum am evoluat“, a spus antrenorul Adrian Bicheși.

*Viegas, înger și demon, a ratat un penalty în minutul 88!

Unirea: Căt. Suciu – F. Morar, Al. Man, Scrob, Ad. Matei – I. Grozav, De Marco (70, S. Iacșa) – Davidaș (90, Onacă), Selagea, Tat (64, Boboia) – An. David (60, Captiu, la debut în Liga a 3-a); rezerve Ciuperceanu, N. Rus, Goguța. Antrenor Adrian Bicheși.

Fără Lăsconi și Al. Giurgiu – suspendați, Schiau – accidentați și B. Ștef (care și-a reziliat contractul), gruparea din Cetatea Marii Uniri nu a reușit să câștige împotriva medieșenilor ce au o singură victorie internă din 8 partide (3-2 cu CFR Cluj II) și traversează o serie negativă, cu 3 eșecuri la rând și 10 meciuri fără a câștiga (doar trei remize).

La fel ca Metalurgistul Cugir cu FC Avrig, Unirea Alba Iulia s-a pregătit toată iarna de confruntarea cu echipa secundă a prim-divizionarei Gaz Metan Mediaș, ce se dispută, la ora 15.00, la Dumbrăveni.

*1-1, MIN. 72: fundașul SCROB egalează cu o lovitură de cap, după un corner, marcând întâiul său gol în Liga a 3-a și întâia reușită a “alb-negrilor” din retur

*1-1, MIN. 57: “stranierul” gazdelor, portughezul Viegas a deschis scorul, după o preluare și un șut din întoarcere

*În minutul 88, același Viegas a ratat un penalty, șutând pe lângă!

*min. 66: Al. Buziuc a șutat din careu peste transversală

*min. 34: Căt. Suciu a respins șutul lui Viegas, din centrul careului

*min. 11: după cornerul lui Selegea, De Marco a reluat cu capul în bara transversală

*min. 9: ocazie mare ratată de Davidaș, șutul acestuia fiind respins de P. Florea

În distribuția gazdelor sunt trei jucători de la prima echipă: Al. Buziuc, L. Manole și portughezul Viegas Do Amaral Edon Junior

Echipe de start: Gaz Metan Mediaș II: P. Florea – G. Cioban, D. Pop, Szasz, Jica, C. Buziuc (83, Socaci), Bîrză, P. Costea (64, Hăjmășan), L. Manole (90, S. Iorga), Al. Buziuc, Viegas; rezerve F. Dragomir, Băcilă, G. Mărginean, M. Nagy. Antrenor Dumitru Solomon.

Unirea: Căt. Suciu – F. Morar, Al. Man, Scrob, Ad. Matei – I. Grozav, De Marco (70, S. Iacșa) – Davidaș (90, Onacă), Selagea, Tat (64, Boboia) – An. David (60, Captiu, la debut în Liga a 3-a); rezerve Ciuperceanu, N. Rus,Goguța. Antrenor Adrian Bicheși.

Amânarea startului returului a dus la mutarea acestui joc din 3 martie în 28 martie, între timp vremea nefavorabilă din weekend-ul trecut a adus alte modificări în programul competițional. Astfel, “alb-negrii” bifează o serie de trei jocuri externe, confruntarea cu “găzarii mici” fiind între două derby-uri “de Alba”, după cel de sub Drăgana (16 martie) și înaintea celui de la Galda de Jos, de sâmbătă, 31 martie.

Foto-text: Lucian DANCIU

Dan HENEGAR

1 comentariu

Andrei 28 martie 2018 at 17:05

Anul acesta trebuie sa continuam sa practicam un joc onorabil,insa la anul daca se doreste promovarea trebuie adusi cel putin 5-6 jucatori cu experienta care sa faca diferenta.Cu formula actuala jocul Unirii este mediocru iar in unele momente este foarte slab.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...