FOTO: Gaudeamus Igitur! Absolvenții colegiilor din Cugir au spus adio vieții de elev

Ziua de 25 mai 2018, unică în viaţa absolvenţilor colegiilor cugirene, promoţia 2018, a fost aşteptată cu multă nerăbdare şi încărcătură emoţională. Cu buchete de flori, îmbrăcați de sărbătoare, copiii au venit la careul festiv împreună cu părinții sau prietenii.

Cei mai buni au fost premiati cu diplome si cadouri. A fost ultima lor prezenţă în calitate de elevi având în vedere că peste nu mult timp îi aşteaptă două mari provocări: examenul de bacalaureat urmat de cel mai mare examen şi anume acela care le va defini drumul fiecăruia în viaţă. care le-au urat elevilor mult succes la importantul examen care îi asteaptă şi ,,drum bun’’ în viaţă.

După ora de dirigenţie, elevii claselor terminale şi-au făcut traseul de adio cântând imnul absolvenţilor ”Gaudeamus Igitur”, însoţiti de ultimul sunet al clopoţelului. Ultima festivitate din viaţa de elev a avut loc la . care le-au urat elevilor mult succes la importantul examen care îi asteaptă şi ,,drum bun’’ în viaţă careurile organizate în curțile celor două instituții, la ore diferite, cu intonarea Imnului de Stat al României, după care directorii Ionela Cozmescu (Colegiul Național ,,David Prodan”), respectiv Ionuș Iancu (Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu), au adresat mesaje absolvenţilor, urându-le mult succes la importantul examen care îi asteaptă şi ,,drum bun’’ în viaţă.

La Colegiul Național ,,David Prodan” au existat trei momente care au marcat evenimentul: premierea câștigătorilor Concursului de matematică ,,Profesorul Ioan Mariș”, premierea olimpicilor și a elevilor cu rezultate deosebite la învățătură, iar la Colegiul tehnic și în acest an, au participat și reprezentanți ai agenților economici din oraș, care au acordat premii speciale elevilor pentru activitate practică. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...