Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Gaudeamus Igitur! Absolvenții colegiilor din Cugir au spus adio vieții de elev

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua de 25 mai 2018, unică în viaţa absolvenţilor colegiilor cugirene, promoţia 2018, a fost aşteptată cu multă nerăbdare şi încărcătură emoţională. Cu buchete de flori, îmbrăcați de sărbătoare, copiii au venit la careul festiv împreună cu părinții sau prietenii.

Cei mai buni au fost premiati cu diplome si cadouri. A fost ultima lor prezenţă în calitate de elevi având în vedere că peste nu mult timp îi aşteaptă două mari provocări: examenul de bacalaureat urmat de cel mai mare examen şi anume acela care le va defini drumul fiecăruia în viaţă. care le-au urat elevilor mult succes la importantul examen care îi asteaptă şi ,,drum bun’’ în viaţă.

După ora de dirigenţie, elevii claselor terminale şi-au făcut traseul de adio cântând imnul absolvenţilor ”Gaudeamus Igitur”, însoţiti de ultimul sunet al clopoţelului. Ultima festivitate din viaţa de elev a avut loc la . care le-au urat elevilor mult succes la importantul examen care îi asteaptă şi ,,drum bun’’ în viaţă careurile organizate în curțile celor două instituții, la ore diferite, cu intonarea Imnului de Stat al României, după care directorii Ionela Cozmescu (Colegiul Național ,,David Prodan”), respectiv Ionuș Iancu (Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu), au adresat mesaje absolvenţilor, urându-le mult succes la importantul examen care îi asteaptă şi ,,drum bun’’ în viaţă.

La Colegiul Național ,,David Prodan” au existat trei momente care au marcat evenimentul: premierea câștigătorilor Concursului de matematică ,,Profesorul Ioan Mariș”, premierea olimpicilor și a elevilor cu rezultate deosebite la învățătură, iar la Colegiul tehnic și în acest an, au participat și reprezentanți ai agenților economici din oraș, care au acordat premii speciale elevilor pentru activitate practică. (C.P.)

[nggallery id=5684]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea