Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Gabriel Cotoară și legiunea din Alba, event cu Gloria Geoagiu în Hunedoara!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În același timp când în Alba Industria Galda de Jos câștiga eventul județean, în Hunedoara a reușit același lucru antrenorul Gabriel Cotoară și legiunea din Alba, cu Gloria Geoagiu.

În finala Cupei României de la Deva, Gloria Geoagiu a trecut de rivala Viitorul Minerul Lupeni, scor 2-0 (1-0), primul gol fiind marcat de Claudiu Marcu (fotbalist ce a trecut pe la CS Ocna Mureș și AFC Unirea Alba Iulia), al doilea de Noje. La barajul de promovare Gloria Geoagiu întâlnește CS Peciu Nou (Timiș), primul meci al dublei, pe teren propriu.

Dintre fotbaliștii din județul Alba a lipsit Radu Scrob, prins cu examenul pentru promovarea ca arbitru la Liga 3, dar au fost titulari Puțanu, S. Fulea, Cl. Marcu, Ad. Hăprian, plus Al. Costea (a jucat la Industria Galda și CSU Alba Iulia). După pauză au mai intrat D. Vlad, Joldeș și Cl. Oara.

Suntem foarte fericiți pentru acest event, un sezon istoric pentru Gloria Geoagiu. Este a doua Cupă a României adjudecată, dar acum nu ne putem bucura prea mult întrucât trebuie să ne conectăm rapid la partidele de baraj cu reprezentanta județului Timiș„, a spus Gabriel Cotoaraă.

Antrenorul Gabriel Cotoară (37 de ani) și 8 jucători care au activat în Alba au devenit campioni în Liga 4 Hunedoara cu Gloria Geoagiu și vor susține un baraj de promovare în Liga 3 cu reprezentanta județului Timiș, CSC Peciu Nou.

Tânărul antrenor originar din Alba a devenit pentru a doua oară în 3 ani campion județean (în 2020, cu CS Ocna Mureș) și a reușit performanțe remarcabile cu Gloria Geoagiu, echipă pe care a preluat-o în urmă cu un an și jumătate. Cotoară a cucerit deja trei trofee: Cupa României pe județ (vara trecută) – primul din istoria grupării, eventul în acest sezon fabulos, dar se va bate și pentru o promovare istorică pe a treia scenă.

Foto: AJF Hunedoara


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea