Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Finala concursului Maître d’Hotel – Trofeul „Marian Bugan” 2018. Câștigătorii celei de-a XVI-a ediții

Ioana Oprean

Publicat

în

În perioada 7 – 8 octombrie 2018, Castelul Bethlen-Haller a găzduit finala celei de-a XVI-a ediții a concursului Maître d’Hotel – Trofeul „Marian Bugan”. Competiția este dedicată profesioniștilor din domeniul HoReCa din toată țara, care își demonstrează măiestria abilităților în bucătărie în cadrul unor probe atent jurizate.

Compania Jidvei, în calitate de sponsor oficial al acestei ediții, a sprijinit Asociația Națională a Maître d’Hotel (ANMH) în organizarea și asigurarea celor mai bune condiții de desfășurare a evenimentului.

Cei 19 concurenți, șefi de sală și manageri de restaurante care au reprezentat toate zonele țării, au avut posibilitatea de a-și dovedi capacitățile profesionale în fața unui juriu de specialitate format din 12 membri. Președintele juriului, Sergiu Nedelea, a fost asistat în comisiile de jurizare de Cornelia Toma, Vlad Mureșan, Virgil Mănescu, Liliana Bucătaru, Daniel Zottu, Aurelian Luca, Bogdan Dumitrescu, Mihai Ciucur și Severică Ionel Duru. Evenimentul s-a bucurat de prezența a 30 de reprezentanți ai asociațiilor patronale și profesionale de profil, printre care Mihai Ogrinji, reprezentant al Asociației Jurnaliștilor de Turism, și Daniel Zottu, care a reprezentat Asociația Somelierilor din România.

Complexitatea meseriei de maître d’hotel s-a reflectat și în probele competiției. Concurenții au avut misiunea de a trece de proba teoretică, proba de decantare și de proba practică. La finalul acestui veritabil maraton al cunoștințelor teoretice și practice, clasamentul final decis de juriu a fost următorul:

  • Câștigătorul Marelui Trofeu „Marian Bugan” 2018 – Cristian Szekely – București
  • Locul I – Petrișor Lucian Petcu – București
  • Locul II – Ionuț Andrieș – Brașov
  • Locul III – Alexandru Tamaș – Cluj-Napoca

Demonstrațiile prezentate în cadrul competiției au definit noi standarde de calitate care vor contribui la creșterea nivelului serviciilor oferite în hotelurile și restaurantele din România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

5 decembrie 2025 | Se deschide Târgul de Crăciun din Aiud: Pationar, Atelierul lui Moș Crăciun, spectacole și concerte, printre activități

Bogdan Ilea

Publicat

în

Se deschide Târgul de Crăciun din Aiud: Pationar, Atelierul lui Moș Crăciun, spectacole și concerte, printre activități Pe data de 5 decembrie, de la ora 17:00, se va deschide Târgul de Crăciun din Aiud, la Centrul Municipal din oraș. Printre activități se numără și: cel mai mare patinoar din Aiud de până acum, ,,Atelierul lui […]

Citește mai mult

Curier Județean

Restaurantele, terasele și barurile din Sebeș au fost luate la control: Amenzi de peste 10.000 de lei. Neregulile găsite

Bogdan Ilea

Publicat

în

Restaurantele, terasele și barurile din Sebeș au fost luate la control: Amenzi de peste 10.000 de lei. Neregulile găsite Controalele pe linia apărării împotriva incendiilor și prevenirii situațiilor de urgență au fost continuate de inspectorii de prevenire din cadrul ISU Alba. Ieri, 21 noiembrie au fost desfășurate controale inopinate la operatori economici din domeniul comerțului […]

Citește mai mult

Curier Județean

VIDEO | ACCIDENT rutier în Ampoița, pe DN74: O persoană rănită după impactul dintre două mașini. Trafic îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO | ACCIDENT rutier în Gura Ampoiței: O persoană rănită după impactul dintre două mașini. Trafic îngreunat Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc astăzi, 22 noiembrie, în jurul orei 15:00, pe DN 74 la intersecția cu DC 69.  Din primele informații, o persoană are nevoie de îngrijiri medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea