Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Final de poveste ALBA Fest! Concerte de ieri și de azi cu Daminescu, Marina Florea, Iordăchioaie, Șipoteanu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele Oraşului Alba Iulia “Alba Fest by Marius Moga” din Cetatea Alba Carolina s-a încheiat după trei zile de sărbătoare, la fel cum a și început, în acorduri de ploaie.

Concerte final Alba Fest (68)După momentele de folclor, ultimul modul al conceptului acestui eveniment orchestrat de Marius Moga, în așa fel încât toate gusturile și toate vârstele să se poată regăsi, a fost denumit sugestiv IERI ȘI AZI și a cuprins concerte susținute de îndrăgiții artiști Marina Florea, Daniel Iordăchioaie, Ileana Șipoteanu și Adrian Daminescu.

Înainte cu puțin timp de ora 23.00, Ceremonialul schimbului de Gardă Cetății, cu torțe, a marcat finalul acestui festival.

Peste 15 mii de oameni au participat în aceste trei zile la concertele celor mai în vogă artiști români ai momentului. Artiști ce au venit pentru Marius Moga și Alba Iulia. Pentru că, după 14 ani, Moga s-a întors acasă să își arate recunoștința față de orașul său natal, oamenii de aici, familia sa și toți cei care iubesc muzica. Iar locuitorii Albei au ignorat ploia și frigul au venit să se bucure de atmosfera magică din Piața Cetății. Bravo Marius! Bravo Alba!

[nggallery id=1873]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea