FOTO: Final de poveste ALBA Fest! Concerte de ieri și de azi cu Daminescu, Marina Florea, Iordăchioaie, Șipoteanu

Paul Voicu - Primar 2020

Zilele Oraşului Alba Iulia “Alba Fest by Marius Moga” din Cetatea Alba Carolina s-a încheiat după trei zile de sărbătoare, la fel cum a și început, în acorduri de ploaie.

Concerte final Alba Fest (68)După momentele de folclor, ultimul modul al conceptului acestui eveniment orchestrat de Marius Moga, în așa fel încât toate gusturile și toate vârstele să se poată regăsi, a fost denumit sugestiv IERI ȘI AZI și a cuprins concerte susținute de îndrăgiții artiști Marina Florea, Daniel Iordăchioaie, Ileana Șipoteanu și Adrian Daminescu.

ELIT

Înainte cu puțin timp de ora 23.00, Ceremonialul schimbului de Gardă Cetății, cu torțe, a marcat finalul acestui festival.

Peste 15 mii de oameni au participat în aceste trei zile la concertele celor mai în vogă artiști români ai momentului. Artiști ce au venit pentru Marius Moga și Alba Iulia. Pentru că, după 14 ani, Moga s-a întors acasă să își arate recunoștința față de orașul său natal, oamenii de aici, familia sa și toți cei care iubesc muzica. Iar locuitorii Albei au ignorat ploia și frigul au venit să se bucure de atmosfera magică din Piața Cetății. Bravo Marius! Bravo Alba!

Mihail David - 2020

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

albaiulian 2 iunie 2014 at 11:39

Fantastic,ce bine arata Sipoteanca!!!!! Si Iordachioaie ce a slabit!!!!! Toata viata s-a chinuit sa fie slab si uite acum la „batranete” i-a reusit!!! Bravo, pacat ca talentele au „palit” in fata cantaretilor de azi si muzicii de doi lei.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...