FOTO: FC Hermannstadt II – Industria Galda de Jos 3-4 (2-2) | Amical spectaculos, cu o ploaie de goluri

Într-o întâlnire de verificare disputată pe terenul sintetic din Sibiu între cele două divizionare terțe, Industria Galda s-a impus după o confruntare spectaculoasă, scor 4-3 (2-2), cu FC Hermannstadt II, joc în care a condus cu 2-0 și 4-2.

Oaspeții au condus cu 2-0, goluri marcate de S. Mureșan (10, lansat excelent de D. Lupșan) și D. Lupșan (14, după un corner, a înscris din apropiere), dar sibienii au remontat și au egalat până la pauză, prin reușitele lui Surugiu (16) și Bratu (33, penalty), în prima repriză fiind eliminat S. Mureșan (38).

Sarabanda golurilor a continuat și la reluare, primul punctând Haiduc (48, cap la centrarea lui Frențiu) și Cioară (80, reluare spectaculoasă cu capul la centrarea lui R. Moga). În final, în minutul 85, gazdele au redus ecartul prin Bradu (85, la o deviere a lui Boancă). De remarcat în actul secund debutul lui Rareș Moga la echipa condusă de Paul Ciucă. Găldenii au început cu 5 juniori în teren, iar pe parcursul confruntării s-a apelat și la ceilalți 5 juniori din efectiv.

Industria: Angeru – Fl. Schiau, Haiduc, R. Trif, Frențiu – Vonya – D. Sîrbu, Bedelean, D. Lupșan, Al. Costea – S. Mureșan; au mai intrat Iancău, Dup, Boancă, Olar, R. Moga, Mattias, A. Crăciun, D. Stoia, D. Popa, Cioară; nu au jucat Baghiu, Puha, Apetri, M. Cristea. Antrenor Paul Ciucă.

Cum în prima rundă a returului Industria Galda stă (prin retragerea Viitorului Ghimbav), se caută un partener pentru un nou joc de verificare, o posibilă variantă fiind divizionara secundă Ripensia Timișoara.

 Foto, text: Gligor UDREA

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...