FOTO: ”Family Day STC” – distracție pentru toate vârstele și mega concerte cu Andra și Loredana, pe Stadionul ,,Parc” din Cugir

Paul Voicu - Primar 2020

O nouă ediție ,,Family Day STC” a avut loc sâmbătă, 19 mai pe stadionul ,Parc” din Cugir, un eveniment de distracție și bună dispoziție, unde portivit personalului de ordine au participat peste 3000 de personae dinCugir și localitățile vecine.

Organizatorii au pus la dispoziţia oaspeţilor parcul de distracție pentru copii, cei mici și nu doar ei,  alend după preferințe: tobogane gonflabile, panouri de căţărat, trambuline, bouncere, rodeo, catering la prețuri modeste, astfel încât să îşi poată petrece ziua într-un mediu cât mai plăcut în familia STC.

ELIT

Cel mai așteptat moment s-a pertecut la ceas de seară când în prezența sutelor de iubitori de muzică s-a desfășurat electrizantul mega concert susținit de The Motans, Andra și Loredana Groza. Primul eveniment cu familiile a fost organizat la Star Transmission în urmă cu 4 ani la Ziua Porților Deschise. De atunci, sărbătoarea s-a transformat într-o zi de distracție atât pentru adulți, cât şi pentru copii. Până anul trecut, această zi era petrecută de angajați şi familiile acestora în cadrul celor două locații ale Star Transmission, la Sebeş şi Cugir.

Compania s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, familia STC crescând considerabil, așadar a fost nevoi de o locație mult mai spațioasă pentru a petrece această zi, devenită tradiţie, şi anume Stadionul ,,Parc” din Cugir.

Mihail David - 2020

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...