Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ”Family Day STC” – distracție pentru toate vârstele și mega concerte cu Andra și Loredana, pe Stadionul ,,Parc” din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă ediție ,,Family Day STC” a avut loc sâmbătă, 19 mai pe stadionul ,Parc” din Cugir, un eveniment de distracție și bună dispoziție, unde portivit personalului de ordine au participat peste 3000 de personae dinCugir și localitățile vecine.

Organizatorii au pus la dispoziţia oaspeţilor parcul de distracție pentru copii, cei mici și nu doar ei,  alend după preferințe: tobogane gonflabile, panouri de căţărat, trambuline, bouncere, rodeo, catering la prețuri modeste, astfel încât să îşi poată petrece ziua într-un mediu cât mai plăcut în familia STC.

Cel mai așteptat moment s-a pertecut la ceas de seară când în prezența sutelor de iubitori de muzică s-a desfășurat electrizantul mega concert susținit de The Motans, Andra și Loredana Groza. Primul eveniment cu familiile a fost organizat la Star Transmission în urmă cu 4 ani la Ziua Porților Deschise. De atunci, sărbătoarea s-a transformat într-o zi de distracție atât pentru adulți, cât şi pentru copii. Până anul trecut, această zi era petrecută de angajați şi familiile acestora în cadrul celor două locații ale Star Transmission, la Sebeş şi Cugir.

Compania s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, familia STC crescând considerabil, așadar a fost nevoi de o locație mult mai spațioasă pentru a petrece această zi, devenită tradiţie, şi anume Stadionul ,,Parc” din Cugir.

(C.P.)

[nggallery id=5651]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea