Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, sărbătorite la Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru a doua oară consecutiv, Primăria și Consiliul Local al municipiului Aiud în parteneriat cu Serviciul de Ajutor Maltez, filiala Aiud au organizat în data de 15 mai evenimentul ”Ziua familiei”, eveniment dedicat familiilor care în anul 2018 au împlinit o jumătate de secol de conviețuire.

Familiile prezente la eveniment au împărtășit ”secretele” unui conviețuiri reușite, bazată pe sprijin reciproc și armonie în viața de cuplu, îndemnând în același timp la înțelegere și iubire. Surprizele pregătite de autoritățile publice locale și Serviciul de Ajutor Maltez, respectiv dansuri populare prezentate de către membri ai Ansamblului ”Doina Aiudului”, concertul susținut de Marius Moga și tortul aniversar au fost apreciate de către invitații prezenți la eveniment.

Oaspeții au fost felicitați de către Primarul și Viceprimarul municipiului Aiud, respectiv doamna Iulia Adriana Oana Badea și doamna Helga Lőrincz.

Transmitem și pe această cale, tuturor aniversaților, sănătate, bucurii și tradiționalul ”La mulți ani”.

Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a hotărât ca începând cu anul 1995, în fiecare an, la data de 15 mai să fie aniversată „Ziua Internațională a Familiei”. Scopul este acela de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului s-a hotărât ca ziua de 15 mai să devină oficial și Ziua Familiei Române.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea