Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| „Exersează-ți abilitățile de pupat în fund”: Cartea cu „sfaturi” scandaloase pentru elevi, oripilează profesorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| „Exersează-ți abilitățile de pupat în fund”: Cartea cu „sfaturi” scandaloase pentru elevi, oripilează profesorii

O învățătoare din România, a postat recent pe o rețea de socializare imagini dintr-o carte care se dorește educativă. Aceast a atras atenția că aceste cărți conțin sfaturi nepotrivite pentru un copil de 6-8 ani.

„Nu sunt o înapoiată, dar astăzi am suferit un șoc. Editura Litera a publicat o carte pentru copii. Acum cât timp nu cunosc, până astăzi eu nu am avut idee de existența unei astfel de cărți.

Cartea se numește „Profu’ crede că învăț – caiet plin de idei ca să supraviețuiești anului școlar” și, repet, este o carte pentru copii. Pe site-ul celor de la Cărturești este înscrisă în categoria „Materiale educaționale”, Vârstă Recomandată: 6-8 ani, 8-10 ani. Nimic scandalos până aici. Autorul a mai scris și alte cărți asemănătoare, un exemplu ar fi: „Șefu’ crede că muncesc – Caiet plin de idei ca să supraviețuiești săptămânii de lucru”. Ce simpatic!

Ne întoarcem, însă, la cartea pentru copii, aceea ne interesează. Răsfoind câteva pagini observ că are aspectul unui jurnal, cu desene atractive, captează ușor atenția! Și apoi, începând să citesc mai atent, a început să îmi crească, la propriu, tensiunea. O să atașez mai jos câteva imagini din interiorul cărții pentru a le putea cerceta și dumneavoastra.

Am o singură întrebare:

Ce mesaj despre viață primește un copil împreună cu un astfel de dar din partea părinților? Ce mesaj primesc părinții care găsesc un astfel de material, publicat de o editură de renume, pe site-ul unei librării de renume la categoria „Materiale educaționale”? Dacă asta înseamnă să fii deschis la minte și să îmbrățișezi modernismul, NU, mulțumesc! Azi vreau să fiu cât se poate de înapoiată! Sunt cumplit de furioasă!

P.S. Mă întreb dacă următorul titlu din serie va fi „Mama crede că o iubesc”, a scris Alina Gheorghiță pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea