Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Eroii de lângă noi: O asistentă din ALBA a donat sânge de 18 ori pentru cei aflați la nevoie. Patruzeci de preoți și enoriași s-au aflat și ei printre donatori

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

FOTO| Eroii de lângă noi: O asistentă din ALBA a donat sânge de 18 ori pentru cei aflați la nevoie. Patruzeci de preoți și enoriași s-au aflat și ei printre donatori

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba a anunțat recent că a primit un număr impresionant de donații de sânge de la o varietate de donatori generoși.

Printre aceștia se numără Nicoleta, o asistentă medicală din cadrul Spitalului Judetean de Urgență Alba, care a donat sânge de 18 ori și a fost la dispoziția centrului întotdeauna când a fost nevoie.

De asemenea, peste patruzeci de preoți și enoriași din Protopopiatul Sebeș s-au prezentat în aceeași zi la centrul de transfuzie pentru a dona sânge. În urma acestor donații, centrul a transmis un sincer „mulțumesc” tuturor donatorilor.

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba a subliniat că aceste donații sunt esențiale pentru a ajuta pacienții care au nevoie de transfuzii de sânge. Programul centrului este de luni până vineri, între orele 7:30 și 13:00, iar cei interesați pot contacta centrul la numărul de telefon 0258834050.

Donarea de sânge este un act de generozitate care poate face o diferență semnificativă în viața pacienților care luptă cu boli grave sau care au suferit accidente. Centrul de Transfuzie Sanguină Alba îi încurajează pe toți cei care îndeplinesc criteriile de donare să doneze sânge și să ajute astfel la salvarea de vieți umane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea