Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Enso Dojo Alba Iulia, medalii la Cupa Internațională Mas Oyama

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, reprezentanții clubului Enso Dojo Alba Iulia au participat la Cupa Internațională Mas Oyama, organizată, la Sibiu, la Școala Gimnazială “Regele Ferdinand”, de Federația Kyokushinkai Traditional Mas Oyama Spirit, președinte shihan Horatiu Adrian Neagoie 7 dan.

La importantul concurs, devenit unul de tradiție, ajuns la a 13-a ediție, au fost prezenți 250 sportivi din 6 țări, România, Japonia, Grecia, Ungaria, Bulgaria și Serbia.

Competitorii din Cetatea Marii Uniri au obținut următoarele rezultate:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*kata individual: Matei Țâțu – locul doi, Vladimir Henegar – locul 3, Vasile Luha – locul 3, Cristian Roșca – locul 3;

*karate individual bo: Nicoleta Panait – locul întâi, Vladimir Henegar – locul 3, Ilinca Moldovan – locul 3;

*kata freestyle: Vladimir Henegar – locul doi, Ilinca Moldovan – locul 3, rezultând o zestre de 9 medalii (una de aur, două de argint și 6 de bronz).

În plus, Vladimir Henegar a primit premiul suplimentar de Best Technique, reușind să urce pe podium la toate cele 3 categorii la care a concurat.

Toți sportivii s-au comportat exemplar și au avut evoluții frumoase. Mulțumesc părinților pentru implicare și răbdare, practicanților pentru munca depusă și pentru încredere. Mulțumesc organizatorilor pentru invitație, a fost o experiență din care am avut de învățat de la mic la mare, o competiție specială care a arătat că sportul se practică la orice vârstă și se poate concura și după pauze mai lungi”, a transmis sempai Nicoleta Panait (1 dan), reprezentantul Enso Dojo Alba Iulia.

Cu această participare la o întrecere internațională se trage cortina competițională peste anul 2023 pentru Enso Dojo Alba Iulia, club care are, printre altele, în agendă participări la Campionatul Național Open de karate Kyokushinkai (Săliște, județul Sibiu), un seminar “special” de arte marțiale (Satu Mare) și Cupa Țării Secașelor (Miercurea Sibiului).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea