Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Emoţii, bucurie şi nostalgie după 10 ani! O nouă zi în băncile şcolii pentru absolvenţii promoţiei 2004, la Colegiul „HCC”

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

HCC intalnire de 10 ani99Absolvenţii promoţiei 2004 la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia au avut ocazia să se revadă într-o zi frumoasă de vineri, 16 mai. Au venit în număr mare şi spun că au rămas la fel, neschimbaţi, veseli şi plini de energie, cum erau pe vremea când se trezeau la ora 7.00 pentru ca o oră mai târziu să ajungă la limba română sau la Break Caffe, celebrul local de peste drum de liceu.

Revederea a fost plină de emoţii, băieţii care au devenit bărbaţi au venit îmbrăcaţi elegant, iar domnişoarele care numai ieri împărţeau invitaţii pentru majorat au devenit doamne, multe măritate sau cu copii.  În faţa instituţiei de învăţământ, de la ora 12.00, au fost făcute pozele de grup, alături de profesori şi diriginţi, iar apoi directorul colegiului Valer Cerbu i-a aşteptat în sala profesorală şi împreună au recitat celebrul cântec academic, interpretat la ceremoniile universitare de absolvire, „Gaudeamus igitur” („Să ne bucurăm, așadar”).
HCC intalnire de 10 ani147

Cu toate că Alba Iulia este un oraş mic, în care întâlnirile dintre foştii profesori şi elevi se petrec involuntar, prin Cetatea Alba Carolina sau alte locuri din Oraşul Marii Uniri, nu mare a fost mirarea când în sala profesorală, directorul a întrebat unde este Albu, licean cu care se afla faţă în faţă. Foştii elevi au intrat apoi în sălile de clasă împreună cu profesorul diriginte, pentru a se mai striga o dată catalogul cel prăfuit, rămas în arhive şi pentru a-şi spune fiecare realizările personale şi profesionale. Puţini dintre „profii” care au predat acum 10 ani elevilor au ieşit la pensie, şi cei care au ieşit au făcut un efort pentru o nouă revedere.

[nggallery id=1719]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea