Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Elevii a două școli din Alba au donat sute de kilograme de fructe și legume pentru diferite persoane vulnerabile, de „Săptămâna Fructelor și a Legumelor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii din două școli din Alba au donat sute de kilograme de fructe și legume pentru diferite persoane vulnerabile, de „Săptămâna Fructelor și a Legumelor”

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia și Școala Gimnazială Micești au dedicat o săptămână specială, numită „Săptămâna Fructelor și a Legumelor”, în care elevii, de la cei mai mici la cei mai mari, s-au implicat activ într-o acțiune caritabilă.

Cu inimile pline de generozitate, au adus donații constând în legume, fructe și alte produse alimentare esențiale precum făină, zahăr, ulei și orez.

Aceste contribuții au fost direcționate către trei destinații nobile: Centrul Maternal „Sfânta Veronica” din Dumbrava, comuna Unirea, Casa de Tip Familial nr. 9 din Alba Iulia (Barabant) și Centrul de Zi pentru Copii al Asociatia „Proiectul Viziunea Nevazatorilor” – Alba Iulia

Iată doar câteva dintre impresionantele donații oferite de către elevii LPS Alba Iulia și Școala Gimnazială Micești:

523 kg de mere
400 kg de cartofi + 45 kg
250 kg de morcovi
150 kg de ceapă
65 kg de varză
6 kg de țelină
12 kg de pătrunjel
9 kg de ardei
21 kg de fasole + 12 kg
46 kg de citrice
30 kg de banane
50 kg de orez + 22 kg
126 litri de ulei + 35 litri
40 kg de făină + 30 kg
25 kg de zahăr + 28 kg
46 pungi paste făinoase
35 bucăți conserve
8 kg fructe

Aceste gesturi nobile demonstrează spiritul solidarității și implicarea activă a comunității școlare în sprijinirea celor aflați în nevoie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE FOTO ACCIDENT rutier GRAV la intrare în Meteș, dinspre Alba Iulia: O persoană încarcerată și alte trei rănite, după coliziunea dintre două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier GRAV la intrare în Meteș, dinspre Alba Iulia: O persoană încarcerată și alte trei rănite, după coliziunea dintre două mașini Un accident rutier grav a avut loc joi după-masa, la intrarea în Meteș dinspre Alba Iulia. O persoană este încarcerată, după coliziunea dintre două mașini. Citește și: FOTO | ACCIDENT rutier la Crăciunelu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea