Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Elefanţi „plimbându-se” agale pe străzile din Alba Iulia. Zeci de trecători au imortalizat momentul

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

elefanti Alba Iulia02Doi elefanţi de câteva tone „au vizitat” astăzi  municipiul Alba Iulia, plimbându-se nestingheriţi pe mai multe străzi ale oraşului, spre mirarea dar şi încântarea trecătorilor şi a şoferilor aflaţi în trafic. Oamenii au rămas cu gura căscată când au văzut în faţa ochilor ditamai animalele şi nu au ezitat să imortalizeze momentul. Astfel că, de câteva ore, pe reţelele de socializare circulă fotografii cu exoticele animale. Imensele pachiderme anunţă, de fapt, venirea circului în oraş.

O companie de circ, care a poposit pentru câteva zile la Alba Iulia, a ales să-şi promoveze evenimentul ca pe vremuri. Şi cum se putea mai bine dacă nu cu protagoniştii spectacolului de circ. Astfel, elefanţii au fost scoşi la o plimbare de onoare prin oraş, un fel de tur al oraşului cu poliţia în frunte, care a asigurat practic siguranţa în trafic. Trecătorilor nu le-a venit să creadă ochilor când au dat nas în nas, sau nas în …trompă, cu cele mai mari animale terestre.

elefanti Alba Iulia04Plimbarea lor a făcut deliciul trecătorilor şi al şoferilor. Au fost admiraţi îndeaproape în toată splendoarea lor, fotografiaţi şi chiar filmaţi.

Nu au lipsit nici comentariile mai mult sau mai puţin amuzante pe reţelele de socializare: „Nu eşti din Alba Iulia dacă nu ai acordat măcar o dată prioritate de dreapta elefanţilor” sau  „Circul din Parlament s-a mutat pe străzile din Alba”, sunt doar două dintre ele.

Iată câteva fotografii dovadă,  postate de trecători pe site-urile de socializare:

[nggallery id=1228]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea