Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Egal pentru juniorii A ai Unirii Alba Iulia, 1-1 (0-1) cu ASA Târgu Mureş

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe stadionul secund al Complexului „Cetate”, Unirea Alba Iulia a întâlnit pe ASA Târgu Mureş. Juniorii A din Alba Iulia Unirea Alba Iulia - ASA Targu Mures021au evoluat o repriză întreagă cu un om în plus, şi au reuşit să marcheze în ultimele minute ale meciului, câştigând astfel un punct dintr-o dispută dificilă. În cea de a doua repriză, Unirea Alba Iulia a trecut de câteva ori pe lângă marcarea golului.

Oaspeţii au deschis scorul în prima repriză, iar în ultimul minut al primului mitan, ASA Târgu Mureş a rămas în 10 oameni de câmp. În cea de a doua parte, echipa lui „Bebe” Brumaru a trecut de câteva ori pe lângă gol, însă lipsa de concentrare i-a costat pe unirişti câştigarea celor 3 puncte. Cu câteva minute înainte de ultimul fluier al arbitrului, Micu (introdus pe final) a reuşit să puncteze golul care a adus un punct în tabăra uniriştilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Au evoluat: Baba – Oţoiu, Olar, Muntean, Monescu, Boamfă, Biro, Nicola, Cuştiuliţă, Oană, Ştef. Au mai intrat: R. Todor, Mândroc, Oprean, Micu. Antrenor Florian Brumaru.

În următoarea etapă Unirea Alba Iulia va juca în deplasare cu Precizia Săcele.

[nggallery id=2315]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea