Rămâi conectat

Sport

FOTO: echipa națională a României s-a plimbat în Bologna prin zona istorică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Componenții echipei naționale a României s-au relaxat astăzi dimineplimbare Romania Bologna 20ață, timp de două ore în centrul orașului Bologna, localitate unde mâine va avea loc amicalul cu „squadra azzura”.

*Bologna – „orașul roșu”

Zona istorică a localității ce se mândrește cu cea mai veche universitate din lume (1088) impresionează prin arhitectură, farmecul fiind dat de kilometri de trotuare acoperite („portico”), dar și de ornamentele și acoperișurile di teracoto, cu nuanțe de la roșu la ocru.

*Plimbare și shopping

Împărțiți în grupulețe, după vârstă, afinități, cluburi sau prietenii „tricolorii”au admirat monumente celebre și piețe precum Maggiore, Nettuno, Basilica San Petronio sau „Le due Torri”. Astfel, Chiricheș, Maxim și Pintilii au fost mereu împreună, la fel ca Raț cu D. Grigore, respectiv Tătărușanu, Prepeliță, B. Stancu, sau tripleta Pantilimon, Hoban și Sânmărtean.

Pe de altă parte, Chiricheș și compania au intrat și în diverse magazine de lux, dar au și oferit cu amabilitate autografe românilor care-i recunoșteau.

[nggallery id=1283]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea