Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO Echipa de baschet a Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, locul II la etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Baschet Băieți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de baschet a Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, locul II la etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Baschet Băieți

Echipa de baschet a Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia s-a clasat pe locul II la etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Baschet Băieți.

Citește și: Rezultat IMPRESIONANT a lui Eduard Pițu, de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia: Mențiunea I și medalia de aur la Olimpiada Națională de Matematică. Merge la proba de baraj pentru Balcaniadă

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În data de 2 aprilie 2024, a avut loc la Timișoara – Etapa Zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Baschet Băieți – unde au fost calificate campioanele județelor: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinți, Timiș și Alba.

Rezultatele obținute de către echipa de baschet a Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia sunt următoarele:

• Faza grupelor

– Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu” Alba Iulia-Colegiul Național „Decebal” Deva: 23-17
– Școala Gimnaziala “ Mihai Eminescu” Alba Iulia-Școala Gimnazială Nr. 7 Reșița: 20-14

• Finală:

Colegiul Național „C.D.Loga” Timișoara- Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia : 40-23.

Clasament final:
1. Colegiul Național „C.D. Loga” Timișoara
2. Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia
3. Colegiul Național”Decebal” Deva

Echipa Școlii Gimnaziale “ Mihai Eminescu” din Alba Iulia, antrenată de către domnul profesor Wainberg Petru are următoarea compoziție: Furdui David, Ivașcu Ovidiu, Voic Valentin, Hălălai George, Bobariu Paul, Popa Mario, Florea Alex, Bercheu David, Coșman Vladislav, Narița Vlad, Dobran Darius și Furdui Raul (C).

„Îi felicităm pe elevii noștri pentru că s-au autodepășit de la meci la meci. Le dorim mult succes timișorenilor, care, astfel, s-au calificat la faza națională, acolo unde vor fi prezente cele mai bune 8 echipe ale României. Mulțumim profesorilor și elevilor școlii noastre pentru susținere!” sunt cuvintele cu care domnul profesor Wainberg Petru încheie acest frumos parcurs al echipei sale în acest an școlar 2023-2024.

Felicitări întregii echipe pentru munca susținută, efortul și determinarea de care au dat dovadă pe parcursul întregii competiții! Mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții școlii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea